Ma intereseaza un plugin pentru statistici exacte ale vizitatorilor. Ceea ce vreau sa fac este un concurs pentru blogeri, iar cel ce trimite cele mai multe vizite sa castige ceva. Pentru asta am nevoie de ceva corect si transparent. :)
Versiune printabilă
Ma intereseaza un plugin pentru statistici exacte ale vizitatorilor. Ceea ce vreau sa fac este un concurs pentru blogeri, iar cel ce trimite cele mai multe vizite sa castige ceva. Pentru asta am nevoie de ceva corect si transparent. :)
dar analiticsul ce are bre?
Iti recomand pluginul Jetpack for WordPress la sectiunea SiteStats iti afiseaza exact ce vizite referrer si de unde le-ai primit. Eu il folosesc ca un mic addon pe langa analytics.
Iti recomand piwik. Este un tool foarte bun. Iti arata in timp real si are multe chestii utile.
robyroy..nu are nimic. Dar de 2 luni m-a mancat undeva sa instalez pe site mai multe pluginuri pentru analiza..si daca pana atunci aveam incredere maxima in statpress, acum am si jetpack si w3counter si fiecare are alte statistici :). Asadar, imi trebuie unul pe care ma pot baza .
fiecare ia vizitele in anumit algorit si din aceasta cauza se intampla asta :) cred eu
Gtop-ul a avut ceva probleme la inceputul anului asta. Nu stiu cum stau acum ca am renuntat la serviciile lor. Un plugin care sa iti dea statistici corecte 100% nu vei gasi sau daca vei gasi, nu vei sti ca l-ai gasit.
Sunt de acord cu Bogdan in ceea ce priveste alegerea unui serviciu de acest gen cu o credibilitate mai ridicata.