-
Mutare domeniu pe folder
Incerc sa transfer continutul de pe un domeniu pe un folder dar ma confrunt cu eroarea ''Error establishing a database connection''.
Am creat un folder, am mutat continutul in el, am creat o baza de date noua, am importat baza de date veche si am modificat wp-config.php Ce imi scapa?
Multumesc.
-
Pai nu tu trebuie sa creezi folderul, ci se creeaza automat cand pui domeniul la domains addon.
Ai "legat" baza de date de user?
Ce ai pe host cpanel sau altceva?
-
Da, cpanel.
Domain addons? Nu are nicio legatura cu asta. Nu incerc sa adaug un domeniu nou in contul de gazduire, ci doar sa mut continutul de pe un site pe un folder al altuia.
-
Daca continutul site-ului, il muti intr-un folder in interiorul acelui domeniu, este ok, dar daca creezi tu un folder in public_html, nu este ok, creeaza subdomeniu din cpanel, si iti va functiona si ca subdomeniu si ca numedomeniu.ro/folder.
Nu vad de ce ai probleme cu sql daca este pe acelasi host.
-
Hm.. nu are treaba cu subdomeniile. Muta continutul in subdomeniu si apoi in WP admin la General Setting pui ca sursa fisierelor sa fie /folder. Ceva de genu
-
-
Da.. exact ce ziceam si eu :) Numai ca eu cand am mutat prima oara un site, n-am stiu de pagina asta si m-am chinuit singur cateva ore, ca-mi dadea page not found si asa mai departe:d a durat pana m-am prins unde trebuie sa modific
-
Probabil ca m-am exprimat gresit de la inceput. Nu este vorba de mutarea siteului din root, ci de aducerea unui site de pe alt server intr-un folder nou creat.
Am creat un subdomeniu, am instalat wordpress, am inlocuit wp-content, am importat fisierul .xml din panoul de control, am facut redirect din .htaccess spre siteul nou apoi am redirectat si wp-admin.ul siteului vechi spre cel nou.
-
Site-ul vechi il mai tii sau nu si de ce-ai redirecta wp-admin ? Eu zic ar trebui sa tii doar .htaccess-ul cu redirect sau sa setezi din cpanel noul redirect daca structura url-urilor se pastreaza exact.
-
Mai tin siteul vechi un timp, apoi il sterg.