-
Probleme sitemap
Salutare, am o problema care imi da batai de cap de cateva ore..
Mai exact este vorba de sitemap, zilele trecute am instalat pe site un plugin pe nume Simple:Press acesta transformand o pagina din site intr-un forum, toate bune si frumoase pana aici, azi ma uitam prin wmt si am observat ca singurul link din sitemap legat de forum este cel catre pagina principala a acestuia (nu era nici unul catre un topic).
Forumul siteului exista de ceva vreme, pana acum aveam alt plugin (se pare ca nici la acela nu afisa), pentru sitemap folosesc "Google (XML) Sitemaps Generator for WordPress".
Are cineva o idee de ce nu ar functiona generatorul si in cazul forumului? Macar o idee cum sa-l fac sa functioneze!
Multumesc anticipat de ajutor!
-
Salut.
Posibil ca pluginul acesta sa iti genereze custom posturi. In acest caz, intra in setarile pluginului de sitemap si bifeaza sa iti mapeze si custom posturile.
Sper sa nu ma insel si aceasta sa fie rezolvarea problemei tale.
-
Nu am optiunea pentru custom post, in schimb am bifat acum restul optiunilor si tot nu afiseaza...
-
Simple Press Features
Google Sitemap
If you are concerned about SEO and getting your forum known in the wider world then this must have plugin automates forum site map generation in conjunction with the popular and most used Google XML Sitemap plugin by Arne Brachhol
Support for the All In One SEO Pack and Google XML Sitemap Plugins
-
Pai "Google XML Sitemap plugin by Arne Brachhol" folosesc! Ori nu am inteles eu bine, ori pe langa asta mai trebuie un alt plugin pe care sa il aibe activ forumul? Asta ai vrut sa-mi spui?
-
Incearca pluginul SEO de la Yoast, e foarte posibil sa-ti recunoasca si paginile respective si sa le poti introduce in sitemap
PS: E fain ca iti genereaza mai multe sitemap-uri, cate unul pentru fiecare tip de post/pagina.
Numai bine.
-
Nu merge nici cu el... Imi scoate peri albi..