Buna ziua stimati colegi,
Pentru o sectiune de comentarii care vi se pare cel mai util plugin ??
- Default;
- Disqus ;
- Facebook ( cu aviz catre ce pagina a fost comentat )
As dori sa argumentati alegerea voastra. Va multumesc.
Versiune printabilă
Buna ziua stimati colegi,
Pentru o sectiune de comentarii care vi se pare cel mai util plugin ??
- Default;
- Disqus ;
- Facebook ( cu aviz catre ce pagina a fost comentat )
As dori sa argumentati alegerea voastra. Va multumesc.
Default la tine pe server in caz ca se inchide disqus sau facebook vreodata (exagerez aici). Default e cel mai bine deoarece ele sunt indexate de google si poti adapta sectiunea de comentarii la design-ul site-ului.
google indexeaza si facebook comments/disqus - asta sa nu fie criteriul de alegere :)
Dupa o discutie cu lovelife, acesta sustinea ca aplicatiile de facebook ce au la baza comentariile ( pot fi in anumite cazuri blocate ... se intampla ff rar dar se intampla ). Cat si faptul ca in ultimele zile au fost ceva probleme cu incarcarea aplicatiilor gen facebook like box si etc.
Nici disqus nu a trecut cu brio pe ste aceste probleme, chiar ieri au avut ceva probleme. Acestea sunt motivele contra, in schimb sunt tentat sa aleg aceste 2 pluginuri din urmatoarele motive :
- Facebook deoarece te ajuta la cresterea traficului, majoritatea au cont de facebook deci imaginile de la avatar si etc nu sunt o problema.
- Disqus deoarece are o grafica mai placuta, este putin mai complex si dupa parerea mea eficient unui webmaster dar si a vizitatorului de rand.
Deci imi mentin ideile neclare si astept in continuare parerile voastre.
Default + facebook
Motivul pentru care as alege default este faptul ca pagina va primi content fresh din cand in cand.
Motivul pentru care as alege si facebook este promovarea articolului in retea.
Pe default + facebook merg si eu pentru toti clientii din portofoliu.
As merge doar pe Facebook dar mai sunt oameni care vor sa comenteze anonim sau sa nu le apara contul de Facebook.
Comentariile de pe Facebook se indexeaza din cate stiu si ai avantaje din punct de vedere al usabilitatii. Nu mai sta omul sa completeze datele si beneficiezi si de share-uri
Disqus chiar nu am folosit niciodata
Tinand cont ca sunt o gramada de website-uri mari care au comentariile doar prin FB, fii sigur ca sansele sa pice facebook sunt aproape de 0,01%. Acum, depinde de ce vrei tu. Nici posibilitatea cu inchiderea facebook-ului nu prea are sens, daca se va intampla aia vreodata fii sigur ca o sa ai optiunea de a importa toate comentariile cumva in sistemul WP, nu pleaca ei asa dintr-o data cu datele tale.
postez aici ca sa nu incep un thread nou: azi am observat ca casuta de like de pe facebook nu mai arata profilele celor care au dat like (adica nu le mai arata poza de profil) si bineinteles e mai mica. am vazut ca si pe alte site-uri e asa. (220.ro)
http://img845.imageshack.us/img845/3606/sitevm.jpg
asta e toata casuta. si voua va apare asa?
Dar ce faci cand facebook decide sa iti stearga aplicatia din contul tau si astfel pierzi toate comentariile? Mie tocmai mi-au sters toate aplicatiile fara avertisment, doar pentru faptul ca nu le-a placut o anumita aplicatie
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Tine de setarile tale din contul de facebook