Uite, iti recomand si eu sa o iei usor, stressul face rau la sanatate.
Si iti recomand sa nu-ti mai pese asa de mult de vietile altora. Ca na, apoi incepe sa le pese si altora de viata ta. Forumistic vorbind.
Versiune printabilă
Imi cer scuze fata de amandoi, desi am citit nu am vazut afiliere blabla :D
Ca sa recomand si eu o teme tot pentru afiliere: Canon Camera | Viper
Știe cineva să-mi recomande o temă wordpress cu Featured Posts Slider, în genul temei Neste?
Ma interesează o temă cu culori deschise, free sau premium. Mulțumesc!
L.E.: Cred că rămân pe tema NewsFresh, e foarte ok :)
Nu ma prea astept sa primesc un raspuns...dar poate poate...
Ma intereseaza o tema (paid sau free) care sa fie dedicate pentru paid content. Am cautat cateva ore pe majoritatea site-urilor de profil, insa nimic.
Sa fie ceva...sa dau un exemplu, utilizatorul trebuie sa plateasca sa poata avea acces o luna la Bancul zilei, de exemplu.
NU ma intereseaza un plugin, ci o tema care sa fie customizata pe asa ceva.
Ofer 3$ PP (de-o bere) celui care-mi recomanda o tema...si voi fi multumit de recomandare
Mersi pt themes!
GridBlock - tema gratuita de la mythemeshop
https://colorlib.com/wp/themes/travelify/ am găsit-o căutând o alta și mi s-a părut drăguță.
Salutari.
Imi trebuie si mie (cat mai repede) o tema wordpress (neaparat gratuita) pentru un site de Proiect Consulting.
Ar trebui sa fie ideala pentru: vreo 6 pagini cu continut (despre, portofoliu, contact etc). In principiu o tema simpla si eleganta ca pentru un site de prezentare.
Ma poate ajuta cineva?
La Jobpress trebuie schimbat link-ul. Sau poate faci un update cu noi theme, imi place viziunea ta, as vrea sa vad noi theme recomandate de la tine. Pentru un site iT ce recomanzi?