-
Problema sidebar
Salut tuturor,
Am o problema cu platforma Wordpress. Mai precis am incercat sa instalez un sidebar cu tab-uri pentru a economisi spatiu cu recent posts, comments, etc, insa dupa operatiune sidebar-ul a disparut din sectiunea Widget.
Acum nu mai pot adauga niciun widget indiferent de tema pe care o folosesc. :(
-
E posibil sa fi intervenit un conflict intre tema si plugin. Cu siguranta nu s-au efectuat update la plugin sau tema si din aceasta cauza a aparut problema.
Acuma, ca sa scapi de problema, dezinstaleaza pluginul in cauza si dupa instaleaza altul ce este compatibil cu versiunea temei.
-
Multumesc mult pentru raspuns, Robciucionut.
Am rezolvat problema dezactivand toate pluginurile. Astfel am observat ca sidebar-ul revenise, asa ca le-am activat dupa aceea pe rand pana am gasit plugin-ul cu probleme. Acum totul este ok.
-
Codul ramane cel mai bun. Defineste un nou sidebar in functions.php:
//Sidebar
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array('name'=>'Sidebar',
'before_widget' => '<div class="widget">',
'after_widget' => '</div><!-- /widget -->',
'before_title' => '<div class="title">',
'after_title' => '</div>',
));
apoi in sidebar.php sau alt fisier plasezi acest cod:
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Sidebar') ) : ?>
<?php endif; ?>
-
Multumesc Robi09. Am salvat codul de la tine pentru a evita problemele nedorite pe viitor. Wordpress e platforma ok prin prisma customizarii avansate, dar nu de putine ori sunt plugin-uri care dau astfel de probleme. Cum zici si tu, operatia in inima temei ramane cea mai sigura.