-
Big problem. Need help.
na ca am patit-o iar. intra pe auto300.ro si poate poti sa-mi dai o mana de ajutor...ca mi-am prins urechile cu asta.
am re-pus indexul..nimic...am schimbat tema...nimic... la scanari de virusi iarasi nimic...
ce as mai putea incerca?
mersi anticipat.
-
-
-
Intra si verifica urmatoarele fisiere: index.php, wp-blog-header.php, wp-config.php. Vezi daca ai coduri neobisnuite.
Am avut si eu probleme de genul asta pe un blog si am gasit fel si fel de coduri ce nu isi aveau locul in fisierele respective. Deasemenea, intra si in wp-content/themes/tema ta si verifica footer.php index.php header.php
-
indexul l-am inlocuit, deci sigur nu e nimic aiurea la el, restul par ok....
am mai patit odata ceva asemanator, dar era in index problema. din wp-admin puteam sa deschid un articol si imi functiona totul ok, mai putin indexul.
acum insa nu merge nimic. nici posturile nici indexul si nici alte teme.
-
Probabil e ceva diferit fata de ce am patit eu... Eu am rezolvat problema scotand codurile problema din fisierele enumerate mai sus.
-
Cristi, intra in FTP - site-ul tau si dupa sterge ultimele pluginuri adaugate sau... stergele pe toate. Alta solutie ar fi sa stergi functions.php (inainte de a sterge, copiaza fisierul la tine in PC).
-
mersi de sugestii.
problema era in codul index.php al wp-ului nu al temei. inlocuit acolo si totul pare sa fie ok. sper sa nu mai fi ramas urme si prin alte parti.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
inca o mica problema. acum cand intru pe adresa auto300.ro intai imi apare o pagina alba...apoi isi face singur un refrash si apare siteul...cum as putea sa scot chestia asta?
-
Daca tot ai "cumparat" tema aia, care costa 69$, de ce nu ceri ajutor de la cei care au facut tema?
Morning - WPZOOM
-
pentru ca problema nu tine de codul temei, ci este o problema in fisierele wp. Mersi de ajutor oricum. Esti un "dragut"