Data viitoare poate cauti si tu inainte.Cod:.mydiv
{
position:fixed;
top:0px;
}
Versiune printabilă
Data viitoare poate cauti si tu inainte.Cod:.mydiv
{
position:fixed;
top:0px;
}
Trebuia sa specific ca caut de la 9 dimineata, dar nu am specificat in post, poate trebuie sa postez si la cat m-am trezit. Nu am gasit rezultatele dorite pe google, si am apelat la seopedia, si acum ma iei peste picior ca tu ai reputatie mai mare decat mine si asa mai departe. Nu am chef sa discut off topic.
On: Mersi pentru cod, tot nu l-am gasit, il voi pune in functiune, sa vad daca merge.
Off: si imi dai si -rep, ce om esti ma. Doar sa strici reputatia altuia daca nu e acord cu ce zici tu. Doamne fereste, noroc ca nu am de aface cu oameni ca tine in fiecare zi.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mersi am reusit, dar imi trebuie sa fie meniul ca default, sau mai in jos, acum e chiar deasupra paginii: pagina e aici
Vreau sa fie intre logo si featured posts - asa era default. Nu stiu cum sa opresc ca atunci cand is in topul paginii meniul sa apara intre logo si featured posts (cum a fost default).
Data viitoare poate cauti si tu inainte.
Unii chiar nu au pic de respect...Pe langa faptul ca ti-am zis, tu consideri ca ar trebui sa munceasca altul ca sa-ti gaseasca tie ceva, mai ai si continutul 100% copiat
raytips.com/css-regions vs Diving Into CSS Regions | Nettuts+
raytips.com/how-to-social-proof-your-google-adwords-campaigns/ vs How To Social Proof Your Google Adwords Campaigns
raytips.com/getting-your-website-indexed/ vs Get your website indexed
Nesimtirea nu are limita pentru unii, pana si imaginile le-a copiat.
Unul din tutorialele (copiate) de pe site, explica exact cum sa faci ca meniul sa fie floating. :))
Tare e forumul asta numai negative primesti daca faci un post. Cristi G - care e problema ta daca am copiat de pe alt site? tu vei fi penalizat de google sau eu?
Mai si primesc infractiune pentru nu stiu ce regula. Asa forum nu am vazut de cand sunt eu pe net, din '97. Dar asa reguli si memberii cu reputatie mare sa dea - la post si la reputatie, asa ceva rar vezi.
Ma rog, am reusit cumva, dar trebuie sa fac rost de un javascript. Cristi imi dai tu Javascriptul necesar? ca esti geniu.
Va rog inchide-ti topicul, nu mai vreau sa continui discutii cu oameni de asemenea calibru. Nu voi mai deschide un thread de ajutor pe acest forum, toti te lovesc cum apuca daca ceri ajutor. (si ti-ne cont ca am cautat pe google si nu am gasit nimic timp de 4-5 ore tot de aia m-am ocupat).
PUNCT
Citat:
Trebuia sa specific ca caut de la 9 dimineata
Citat:
Va rog inchide-ti topicul
Ideea e ca e greu sa primesti ajutor cand tu copiezi (desi ti-au sarit in ajutor inainte). Oamenii de aici stiu cum e sa lucrezi si sa pierzi nopti/zile, iar apoi sa vina unul ca tine si sa fure munca (fara sa te simti jignit). E urat. De quote-urile de mai sus nu zic nimic. Succes oricum.Citat:
si ti-ne cont ca am cautat
Cristi, tu doar - reputatie sti sa dai? mi-ai stricat reputatia acum am 3 chestii rosii. La fiecare post imi dai - helpful Mai da-mi si la postul asta sa fie cu pereche ce pana mea.
Consideri ca ai postat ceva util pentru forumul asta? In locul tau imi era si rusine sa copiez articolele alea cuvant cu cuvant, pana si imaginile le-ai luat direct de pe siteurile alea. Unii mai muncesc pentru continut...Altii ca tine se apuca de ciordit si vor sa faca bani online. De specimene ca tine trebuie sa scape online-ul.
Ai totala dreptate, de specimene ca mine. Mai bine un mod sa inchida topicul ca numa ma enervez degeaba, si-mi irosesc timpul cu ocazia asta. Nu vreau sa ne certam sau sa fac un alt post sa-mi dai - la el sau ceva ca la asta te pricepi. Te las desteptule, cu reputatie mare pe forum!