Asta de aici. O vad pe multe site-uri puternice, pe site-uri de stiri, dar nicaieri nu gasesc un link spre furnizor.
Eventual daca a lucrat cineva cu ea si vrea sa isi impartasasca impresiile....
Versiune printabilă
Asta de aici. O vad pe multe site-uri puternice, pe site-uri de stiri, dar nicaieri nu gasesc un link spre furnizor.
Eventual daca a lucrat cineva cu ea si vrea sa isi impartasasca impresiile....
Ala nu cred ca e wordpress
Dupa o analiza putin mai lunga, nu e Wordpress. Seamana, are aceeasi structura, dar cred ca e ceva custom facut de ei... Oricum, sunt multe teme asemanatoare cu aia.. Mie nu mi se pare atat de profi, gasesti foarte multe de tipul ala chiar free.
Hmm, puteam sa jur ca e wordpress. Mai ales ca o vad si pe alte site-uri.
Cristi, stii vreun site cu teme similare?
Stilul asta se numeste "magazine".
Am vrut sa-ti arat cateva exemple de la Woothemes.com, dar nu prea li se incarca site-ul, asa ca te las sa cauti singur cand isi revine :)
Ai dreptate, este o tema.. dar e veche, e de prin anii 2005. Nu cred ca o mai gasesti acum. Unele template-uri sunt adaptate si pentru alte platforme (wordpress,joomla,drupal) de acolo si confuzia ca siteul ruleaza pe wordpress.
Cel mai bine, dupa cum spunea si Alex este sa cauti templateuri stil "magazine" pentru wordpress, joomla, druparl, etc, nu conteaza ca e pe alta platforma, dar asa ii aflii numele si apoi cauti si in varianta wordpress sau ce platforma vrei tu.
Sfatul meu este sa NU folosesti aceasta tema daca este cea din 2005, decat daca este codata de mana ta sau de cineva in care ai incredere. Temele vechi au vulnerabilitati pentru care nu merita sa risti.
@slobodan - Sau tema asta: Massive News*|*Press75.com WordPress Themes - e numai bună pentru ceea ce dorești. :)
Mersi mult la toata lumea. Tema e interesanta si vad ca mai toate site-urile care o folosesc stau bine in serps pentru ca le intalnesc frecvent, ceea ce inseamna ca e apreciata si de Google. Am prins ideea ce vulnerabilitatile si cu ajustarile. Deci va multumesc inca o data.
Se poate incerca daca e wordpress cu un wp-admin (deobicei majoritatea nu ascund asta) sau /admin pentru alte script-uri.
Cel mai probabil este un script facut special pentru site-ul respectiv sau daca este facut de o firma, cel mai probabil este oferit spre vanzare doar anumitor site-uri.:)
Nu stiu cine i-a dat, in niciun caz eu....
Tema e WP, din cate stiu.
N-o cauta, fiindca e putin probabil sa s-o gasesti pe undeva de descarcat, cred ca e realizata in-house.
O intalnesti des fiindca o foloseste o firma ce detine 1500-2000 de siteuri, majoritatea axate pe o anumita nisa care te intereseaza si pe tine.
Multe din ele le intalnesti des, fiiindca firma a facut, in principal, aceste siteuri ca sa isi sustina afacerile din offline. Si se pricep. ;)