Am importat datele de pe piatadigitala, insa nu afiseaza imagine cu produsul decat daca dau click pe detalii.
Versiune printabilă
Am importat datele de pe piatadigitala, insa nu afiseaza imagine cu produsul decat daca dau click pe detalii.
Salut,
Unele magazine au niste probleme, nu merg toate produsele, cred ca poti schimba manual thumbnailul .Totusi da-mi pe mail : maldinii@gmail.com , site-ul care il ai si produsele cu probleme ca sa vad ce pot rezolva.
mersi!
Si eu astept de 2 zile sa-mi aprobe contul cei de la piatadigitala si nimic, astept si nu se intampla nimic. Nu ma suna nimeni si nu primesc email ca am fost sau nu aprobat!
Eu am facut cererea de inscriere sambata si luni la 10 (ieri) m-au sunat si mi-au aprobat contul.
Ai un site ok? Ai dat datele reale?
Eu am creeat contul duminica in 19 cu un site de la Maldinii, speram si eu ca luni ma aproba sau ma suna, am pus datele mele, reale..
Am fost sunat si mi s-a aprobat contul in 5 minute din momentul inregistrarii, adineaori...
Gata mi-a fost si mie aprobat contul, acum incep ma pun pe treaba... sper sa fie conversiile bune si la piata digitala :D
Salutare am si eu o intrebare ca sa nu mai deschid un topic nou , se poate face site.ro/blog (adica pe wordpress sa adaugi o pagina si sa o folosesti ca blog sa postezi articole si pe home sa ramana magazinul este vorba despre aceasta tema ) , si daca se poate face stie cineva cum ?