-
Problema site
Am mutat un site de pe un host pe un altul ,dar din nu stiu ce cauza decat prima pagina si wp-adminul merge ,in rest ,la toate articolele apare
"404 Not Found
The resource requested could not be found on this server!
Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site "
Exemplu: lenjerie-erotica.net/rochita-6544-roz/
Pagina principala merge ...
Am modificat cum am stiu eu mai bine datele noului host ...Stiti careva din ce cauza imi apare acel mesaj ? Multumesc anticipat pentru ajutor
-
.htaccess l-ai mutat pe noul server?
-
Nu aveam pe vechiul host ...implicit nu am nici pe noul .Am facut o arhiva a intregului site si apoi am mutat-o pe noul host .Am modificat si wp-config ...
-
Something isn't quite right here ...
This site has been suspended. If you're the owner of this website, please contact FatCow Web Hosting.
Asta vad eu pe index. Din cate stiu Fatcow faceau probleme celor care isi hostau site-urile la ei: baza de date cazuta etc. Mai ai ceva la ei ? Functioneaza ?
-
dai refresh la pagina lenjerie-erotica.net si ar trebui sa mearga decat indexul ....
-
Browsere diferite. The same problem...
-
O fi ramas in cache asta de ieri .
Dar azi schimbai hostu si mie imi merge doar indexul .
-
Sigur trebuia sa ai .htaccess si pe vechiul host, cel putin daca era apache, daca era alt server web, posibil sa ai definite in alta parte regulile de redirect.
Fara ele nu au cum sa-ti mearga acele link-uri.
-
Esti sigur ca nu aveai .htaccess? Cine facea link-ul de forma lenjerie-erotica.net/rochita-6544-roz/? Vezi ca in mod implicit .htaccess este invizibil, cand te conectezi la cpanel da-i sa vezi fisierele invizibile. De altfel daca zici ca merge sa te conectezi in wp-admin mergi la permalinks. La mine index-ul se incarca, probabil nu e inca propagat.
-
Vad ca pe vechiul server apare la platforma folosita : Debian
La noul host apare ca as avea : Apache version 2.2.19