-
Permalinks
Salut.
Am un site mai vechi cu posturile de forma
/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/
pe care acum as vrea sa le transform in /%postname%/
Am facut asta din wordpress, problema apare la accesarea vechiul link unde ma asteptam sa fie redirectat automar, dar din pacate imi da "nothing found".. Cum as putea sa le dau redirect 301? Exista vreun plugin, am incercat 2-3 dar n-au functionat. Mersi
-
Cred ca o regula in htaacess ar fi suficienta. Ceva de genul /regex/regex/regex/regex/ redirect la $4 , adica al patrulea grup reprezentand numele postului . Nu am timp acum sa fac exact expresia regulata care trebuie, dar daca ai putin habar cauti ceva pe net si o faci.
-
Ai incercat asta: WordPress › WP No Category Base « WordPress Plugins iti scoate category din structura dar iti face si redirect 301, eu l-am folosit pe vreo 3 site-uri ca sa scap de category si a facut redirectul foarte bine, nu am avut probleme.
-
Am incercat cu regula in hracces dar nu mi-a iesit, deaia am cerut plugin.
@ghinionist. eu nu am treaba cu categoriile, la mine e vorba de posturi.
-
Am incercat la mine , Custom Structure: /%postname%/ si cum acel plugin instalat transforma linkul in titlusite.ro/postare
-
Plugin-ul asta ar trebui sa te ajute. Asta l-am folosit si eu.
-
@ghinionist daca vei intra pe vechiul url o sa observi ca nu e redirectat catre cel nou
@Bogdan Calin mersi dar nu e chiar ce am eu nevoie. cu pluginul ala ar trebui sa adaug toate linkurile manual. sau cel putin eu n-am gasit optiunea care sa faca redirect la toate.
-
smart404 ar trebui sa fie mai mult decat suficient pentru ce ai tu nevoie.
-
Cod:
RewriteEngine On
Redirect 301 ^([0-9]+)/([0-9]+)/([0-9]+)/(.+)/$ /$4
#Test: http://localhost/2011/12/12/blablBa3$%5Ebl-a/ duce la http://localhost/blablBa3$%5Ebl-a/
Dupa cum spunea si Maldinii, pune al 4-lea grup in index si asta e solutia. Sper ca am scris bine asteriscul ca e tarziu si nu mai vad clar.. la mine vad ca merge (asta trebuie sa fie prima regula din htaccess de dupa directive).
-
Eu am folosit pluginul acesta si m-a ajutat enorm. Permalink Finder
Inainte sa il folosesti citeste exact ceea ce face ca sa nu iti incurce articolele :D