De mentionat ca pluginurile de cache trebuiesc instalate doar pe siteurile relativ mari, cu extrem de multe pagini, respectiv vizitatori. Pentru unele micute .... nu se justifica.
Versiune printabilă
De mentionat ca pluginurile de cache trebuiesc instalate doar pe siteurile relativ mari, cu extrem de multe pagini, respectiv vizitatori. Pentru unele micute .... nu se justifica.
Am rezolvat cu pluginul, am instalat W3 Total Cache.
Robyroy - multumesc pt sfat, insa din cate am observat un plugin de cache imbunatateste pagespeedul, si am citit ca acest lucru este destul de important
Ai dreptate în ideea că atunci când traficul se intensifică și ai pageviews ca lumea, e bine să servești pagini în cache, dar și blogurile mici simt îmbunătățiri după instalarea unui plugin de cache, că încă nu are nevoie e altă treabă, dar îl face pe owner să se simtă mai bine că iese cu câteva puncte în plus la testul Yslow :P.
Eu cred ca e binevenit si pe site-urile mici. In momentul in care servesti vizitatorului direct pagina HTML nu mai implica alte procese de apelare baza de date + multe functii php care le apelezi. Scade viteza de incarcare a pagini + mentinerea serverului intr-un proces mic de procese .. Mai multe site-uri pe acelasi server oricat de mici ar fi ele .. il ingreuneaza ..