@Robi09 - in cazul unei comunitati ce spam poate sa faca? Daca el ofera resurse pentru wp pe site si da mail-uri cu catei tunsi in dungi normal ca atunci face spam..acolo e treaba lui..eu doar i-am spus o parere de-a mea, atata tot. Si de exemplu sa zicem ca omu vrea sa-si faca o comunitate cat de mica pentru site-ul lui, unora sa le dea dreptu de a posta, altora doar conturi..etc..daca ei se inregistreaza pe site si el trimite newsletter cu ultimele actualizari de pe site lucrul asta il poate ajuta. Da..din ce spune el mai sus pare a spam (asta e o alta problema cu o alta solutie), dar eu am luat ca idee sa se mai gandeasca daca intr-adevar vrea sa-si dezactiveze optiunile astea care pentru el pot fi folositoare (daca sunt utilizatori reali,cititori fideli ai site-ului). Pana la urma daca era asa nu mai baga astia de la wordpress optiunea de inregistrare.
@casperel - Buguri au fost pe wp, mu (mai ales pe mu), bbpress etc... daca tu vorbesti aici de un bug de acu 5 ani de zile eu zic sa o lasam balta amandoi...omu nu a cerut sa aratam care e mai informat dintre noi, toti.