-
Problema wordpress
Am facut si eu un blog pe wordpress O opinie pe care scrie sotia mea, si azi am constatat urmatoarea problema daca vreau sa intru pe mainpage din orice sursa (refer, google, direct) imi apare sa descarc un fisier (descărcare ) fara extensie si asta se intampla doar in firefox si chrome in alte browsere nu mi se intampla, am incercat si pe laptop dar nu apare aceasta problema, am cautat prin fisiere, nu am gasit nimic suspect.
In alte pagini secundare nu apare problema
Va rog sa imi spuneti daca si la voi apare aceasta problema si eventual daca vedeti ceva cod suspect
-
Firefox 3.6.22: nu cere, e ok.
-
O fi ceva defect din browserul meu? poti sa incerci si cu chrome?
-
IE8 (nu ma intreba versiunea exacta): ok
Chrome (cat o fi): ok.
Intrat si din google: ok.
-
1. Uneori mi se mai intampla si mie in FF dar numai cand am high cpu/mem usage (cel putin asa cred, ne testat). In loc sa imi deschida pagina, imi da spre download index.php
2. Ce fisier iti da la download?
3. FF 7.0.1, IE 9.0.8112.16421 (V 9.0.2), Chrome 14.0.835.187 m }=> OK
-
fisierul se numeste descărcare si nu are extensie
Si nu am nici CPU si nici memorie nici pe sergver si nici pe desktop foarte utilizate
-
IE 9: Ok
Chrome: ok
Firefox: habar nu am versiunea: ok .
Posibil sa fie de la browserul tau. Incearca sa il reinstalezi si vezi daca mai face figuri.
-
@Love:
- salveaza extensiile si parolele din firefox cu recomandarile de aici Sorin Frumuseanu Blog: Extensii si salvare extensii firefox
- vezi daca ai salvat pe undeva user/pass de la clientul de ftp.
si in caz ca nu te lamuresti de la ce ti se trage, format, inclusiv cu stergerea/refacerea partitiilor.
-
In alte bloguri nu mi se intampla
-
Dupa firefox 7 nu apare. Sunt la scoala si am incercat pe mai multe calculatoare s cu opera/i.explorer si nu apare.