Am un plugin pe un site facut pe wordpress care se numeste : SEO SearchTerms Tagging 2 . Cineva mi-a spus ca cica ar face cautari singur si sar putea sa fiu banat pe google.
Este adevarat?
Versiune printabilă
Am un plugin pe un site facut pe wordpress care se numeste : SEO SearchTerms Tagging 2 . Cineva mi-a spus ca cica ar face cautari singur si sar putea sa fiu banat pe google.
Este adevarat?
Cat de curand o sa incepi sa iei reputatii negative pentru multitudinea de topicuri pe care le deschizi :)
Daca te pasioneaza intr-adevar pluginul asta si vrei sa fii 100% sigur ca nu patesti nimic, urmareste ce spune baiatul asta aici:
SEO SearchTerms Tagging 2 Footprint Removal | Niche Store Builder
Si pana la urma poate google sa ma bage la spam ?
Nu, nu te baga.
Se poate inchide?
Vreau sa stiu sigur ca il folosesc si cineva ma bate la cap sa il scot ca poate sa ma bage google la spam . Dami un raspuns si se poate inchide.
Sigur poti fi doar tu.
Prietenul tau zice ca da, eu zic ca nu.
Multumesc Frumos.
Piciu, am vazut multe site-uri care folosesc plugin-ul asta, si romanesti si pe .com. Pe toate site-urile am intrat cautand ceva pe google, deci erau pozitionate destul de bine, avand in vedere ca nu trec de pagina 2 niciodata:))
Oricum, parerea mea e ca e putin gray hat metoda asta, cu o tenta spre black, pt ca practic tu nu oferi nimic util vizitatorilor. Ori Matt Cutts pe asta pune accent tot timpul cand vb despre vreun topic de genul. Ei inceaerca sa intoarca rezultatele cele mai utile si relevante pt user, ori ce faci tu nu-i relevant si util deloc. Pt asta exista tag-urile. Dar na, poti folosi, desi sincer n-o recomand pe un blog serios si pe o perioada mare de timp. E doar o chestiune de timp pana vei fi penalizat.. poate saptamana viitoare, poate la anu, poate peste 5 ani... Dar candva cred ca vei fi penalizat, parerea mea.
Later edit: Inca o chestie. Faptul ca ceva a mers pana acum si inca mai merge, nu inseamna ca o sa mearga si in continuare. Uite, de exemplu, update-ul de la Panda 2.5 a "rupt" efectiv cateva site-uri serioase, precum prnewswire, entrepreneur, thenextweb, technorati si altele... motivul: continut de slaba calitate/duplicat. Dar pana acu le-a mers bine, insa dupa update-ul de sapt trecuta, au cam avut de suferit. Asa e cu toate tehnicile astea mai gray-black... Dureaza ceva timp pana-si perfectioneaza google algoritmii, si cand lovesc, lovesc in masa. Metodele astea gray si black merg bine pt site-uri cu durata scurta de viata:D poti incerca o afiliere pe .com pe un anumit produs ce abia a fost lansat sau urmeaza sa se lanseze... acolo poti apela la astfel de tehnici, dar sa stii ca e posibil ca-n juma de an, 1 an sa te penalizeze. Dar nu-ti pasa, ca site-ul si-a facut treaba. Insa nu-ti recomand tehnicile astea pt site-uri serioase, in care chiar vrei sa investesti timp si bani.
Scuze daca am mai mancat litere sau am scris aiurea, dar abia vad tastele :)
M-ai cam pus pe ganduri , pluginul il folosesc pe site de filme , si am investit cativa banuti nu multi dar aia care au fost.
L-am folosit până acum 4 luni. A mers foarte bine o perioadă, pentru că genera pagini pe căutările din Google. În 2-3 săptămâni am adus un site de la 100 unici pe zi la 1500 unici și tot a crescut până la vreo 6-7k, după care a scăzut.
După ce a schimbat Google algoritmul de căutare au căzut majoritatea site-urilor care generau pagini astfel.
Părerea mea este că o să te penalizeze Google, acum faci ce vrei tu.
SI daca l-as scoate ? Se pot pierde vizitele ?
Am 3k+ in cursu saptamanii iar in week 5k+ ..
Stati asa sa ne intelegem.
E o setare care NU e recomandata. Depinde si ce bifezi pe acolo.
http://img705.imageshack.us/img705/1...1100811041.png