Care credeti ca e mai bun?
Versiune printabilă
Care credeti ca e mai bun?
Te referi la subdomeniile gratuite, corect? Eu zic ca wordpress e peste blogspot, dar daca il iei si il instalezi pe un domeniu si host dedicat, il poti folosi la capacitatea lui, si nu la limitarile impuse de cei de la wordpress.
N-ai vrea sa detaliezi si tu? Din ce punct de vedere intrebi? Ca design, functionabilitate, posibilitate de modificare? E ca si cum ai intreba alb sau rosu?
Blogspot, in ultimul timp s-au adaugat mai multe optiuni.
Wordpress este mai bun, pentru ca ofera aproape optiuni nelimitate, foarte multe plugin-uri care iti fac viata mult mai usoara.
Blogspot l-as alege doar daca am nevoie sa "arunc" cateva randuri sa am si eu un blog personal.
Eu zic ca blogspot e bun pentru incepatori. Aoi sa treaca la Wordpress
Indubitabil, blogspot, proprietate google inc.
wordpress pentru ca sunt specializati mai bine
Vorbesti de wordpress.com sau self-hosted? Pentru ca daca e prima varianta, as alege blogspot.com . Nu-s eu foarte la curent cu ultimele modificari, dar intotdeauna wordpress.com mi s-a parut foarte limitat. Poate si pentru ca-l comparam cu varianta self-hosted. Plus ce spunea 1nesco, apartine de Google la urma urmei.
@szasz
Pentru linistea ta, poti face o comparatie cu cautarile in imagini google vs yahoo.
Daca la cautari cu google sunt relativ impartiale, la yahoo search dupa imagini, primele apar cele din flick, proprietate yahoo.
E normal sa fie asa.