Stie cineva cum pot adauga un newsletter pe blog , dar sa fie din acela care apare pe pagina cand accesezi site-ul,sa fie gen pop-up,cum sunt pe alte site-uri.
Versiune printabilă
Stie cineva cum pot adauga un newsletter pe blog , dar sa fie din acela care apare pe pagina cand accesezi site-ul,sa fie gen pop-up,cum sunt pe alte site-uri.
Exista o serie de pluginuri cu care poti face asta dar consider ca poti pierde mai mult decat poti castiga. Cele care functioneaza bine si le poti seta sa-ti apara pe a doua sau atreia pagina vizualizata sunt pe bani. Uita-te la mine pe Lumea somnului - Despre somn si vise in sidebar, partea dreapta. Folosesc serviciul de la google feedburner si-i las pe ei sa se aboneze daca vor sau nu.
Daca vrei neaparat asta, cauta in pluginuri dupa "newsletter" sau "pop up" "pop under".
Popup-ul pe care-l tot vezi pe bloguri este PopUp Domination, care costa, dar pare sa fie destul de bun. Inca nu l-am testat. L-am downloadat si urmeaza sa-l pun pe cateva site-uri de proba. Am inteles ca merge integrat cu toate marile platforme de newsletter - aweber, mailchimp, feedburner... Sau poti face cum fac si eu si somnulescu si multi altii.. pui formul de abonare in sidebar, ca sa nu deranjezi cititorii cu popup-uri. Faci cum consideri ca-i mai bine
Sau concepi tu totul intr-un java script. E dificil, dar gratuit...
Da.. O sa-ti ia cateva zile bune... O sa te chinui si cu CSS-ul si cu javascript-ul sa fii sigur ca functioneaza ok, ca setezi cookie-urile corect, ca daca s-a abonat sau a dat close la popup, sa nu-i mai apara o perioada.. Este destul de mult de lucrat, mai ales ca sa faci unul bun. Asa, o gluma de popup se face usor. Dar sunt convins ca sunt si popup-uri gratuite, mai ales pt WP, sigur sunt pluginuri
cred ca mai bine apelez la feedburner ...oricum multumesc frumos !