Salutare ! Am si eu nevoie de un plugin wordpress care posteaza automat articolele pe facebook, twitter, digg, delicious etc sau macar in primele 2. Stie cineva ?
Versiune printabilă
Salutare ! Am si eu nevoie de un plugin wordpress care posteaza automat articolele pe facebook, twitter, digg, delicious etc sau macar in primele 2. Stie cineva ?
twitterfeed.com : feed your blog to twitter pt facebook si twitter
Multumesc, acum sa il testez. Pentru alte retele ?
ar mai fi ping.fm, dar stiu ca intr-o vreme aveau o problema cu adugarea feed-urilor rss si oprisera feature-ul asta pt moment.. acum nu stiu in ce stadiu se mai afla.. poti verifica.
Multumesc frumos de raspunsuri. Primul are si linkedIN, perfect. Acum sa vad si celalalt.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Plugin care sa faca asa ceva nu stie nimeni ?
Iti recomand LinksAlpha.com
Stiu ca nu este plugin, dar nu recomand pluginuri.
Multumesc Dan. Acum sa vad cum functioneaza, celelalte nu imi convin.
Eu nu am reusit sa setez pagina facebook sa imi accepte posturile trimise de site, spune ceva de PERMISIUNI primesc urmatorul mesaj
You have no permission to set the status of this user
Si link-ul respectiv da eroareaCitat:
Citat:
An error occurred with Mamicamea. Please try again later.
API Error Code: 100
API Error Description: Invalid parameter
Error Message: When enabling the profile selector, an app may not request permissions that do not apply to all profiles in the selector. Note: You are seeing this message because you are a developer of this application. For regular users, inapplicable permissions are silently ignored.
Nu iti recomand sa folosesti acest gen de pluginuri, reduce drastic numarul de 'like-uri' si comentarii la postari (cu 88% dupa un studiu realizat). Nu pot publica link-ul la studiul dat (sunt novice) dar cauta pe google si la sigur ca gasesti. Eu am instalat o aplicatie pe facebook care posta automat pe pagina mea de FB si l-am scos imediat dupa ce am observat ca nu mai primesc like-uri si comentarii.
try this one: RSS Graffiti | Facebook
it works great!