-
erori wordpress.
astazi am deschis error_log in php si am vazut ca e plin de erori..erorile sunt asa:
[26-Aug-2011 21:53:43] PHP Warning: Module 'PDO' already loaded in Unknown on line 0
[26-Aug-2011 21:53:43] PHP Warning: Module 'pdo_sqlite' already loaded in Unknown on line 0
[26-Aug-2011 21:53:43] PHP Warning: Module 'SQLite' already loaded in Unknown on line 0
[26-Aug-2011 21:53:43] PHP Warning: Module 'pdo_mysql' already loaded in Unknown on line 0
ce pot face sa nu mai dea erori ? sau de la ce le da? e normal... ?
-
nu a mai patit nimeni sa-i dea asa erori ?
la mine vad ca apare cate una la 5/10 secunde.
-
In primul rand, nu sunt erori, sunt warning-uri, asa cum scrie in dreptul lor. Site-ul tau functioneaza normal si cu warning-urile astea, nu-i problema.
In al 2-lea rand, ai cautat pe net "Module 'PDO' already loaded in Unknown"? Eu am vazut ca mai discuta lumea despre problemele astea... Chiar nu este nimic util pe net despre asta?
-
Ai putea sa-i contactezi si pe cei de la hosting in legatura cu problema asta, ar putea fi si o limitare din server.
-
astazi am reinstalat din nou wordpress pe ftp ,tot imi apar acele warning-uri.
o sa contactez firma de hosting,poate rezolva ei.
-
Daca ai facut o instalare clean si tot da acele erori 90% e de la firma de hosting.
-
am reusit sa vorbesc cu cei de la hosting,mi-au spus ca nu ma afecteaza cu nimic acele warning-uri .
-
deci le este lene sa isi configureze bine serverul....