Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta, dar imi puteti recomanda ce plugin-uri ar trebui sa existe pe un blog incat acesta sa functioneze corect? M-ar interesa sa fie plugin-uri ce nu trebuie sa lipseasca.
Versiune printabilă
Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta, dar imi puteti recomanda ce plugin-uri ar trebui sa existe pe un blog incat acesta sa functioneze corect? M-ar interesa sa fie plugin-uri ce nu trebuie sa lipseasca.
depinde de fiecare, fiecare are "piticii" lui :)
personal primelel pluginuri instalate pe wordpress sunt: All in One Seo, XML-Sitemap, WP Minify, Contact Form 7
l.e. wordpress-ul functioneaza corect si fara pluginuri. pluginurile au decat rolul de a il optimiza mai bine. oricum mai important e configurarea pluginurilor si nu numele lor.
Contact Form 7 nu il folosesc pentru ca la mine da o eroare de cate ori vreau sa il instalez. E ceva legat de database, sa creez eu sau ceva de genul. Nu ma pricep asa ca nu vreau sa ma complic ...
Poti cauta foarte usor pe G...sunt tot felul de topuri. Gen http://www.google.ro/search?hl=ro&bi...qi=g1&aql=&oq=
Personal folosesc pe cele din postul meu de la http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...wordpress.html dar pe langa mai sunt si altele dar trebuie sa cauti mai exact de ce ai nevoie si ce se muleaza pe cerintele tale...
Pentru SEO recomand pluginul de la Yoast WordPress SEO Plugin - Search Engine Optimization Plugin - Yoast
Face mai multe lucruri decat All in one, Platinum SEO, etc.
Parerile sunt impartite.
Wordpress SEO Plugins- Yoast vs. All in One
Wordpress Essentials: All in One SEO Pack vs WP SEO by Yoast
.
Posibil unde e mai putin cunoscut iar cei care au fost multumiti de All in one sunt mai reticenti la altceva
Da stanccone, pot cauta pe G.... , dar pe mine ma interesa sa stiu parerile celor de aici, celor care au incercat mai multe plugin-uri, au vazut ce poate fiecare plugin, care e mai bun, mai indicat, etc. Stiu ca e diferit la fiecare in functie de nevoi, dar ma intereseaza in general care sunt bune si care nu ar trebui sa lipseasca.
Pai si cei care au facut topuri le-au incercat iti dai seama.
Si eu la fel...tot ce am listat sunt incercate si sunt multumit pentru ce ofera.
Din lista următoare ce plugin-uri ar trebui să rămână și ce ar trebui scos:
- Akismet
- Fluency Admin
- Google XML Sitemaps
- Meta SEO Pack
- Really simple Facebook Twitter share buttons
- Simple Tags
- SMu Manual DoFollow
- Subscribe To Comments
- Traducere data in romana
- WordPress Database Backup
- Wordpress Thread Comment