Am nevoie de constructia unui site (portal) care sa cuprinda director, aplicatie pentru anunturi gratuite, stiri si articole.
Are cineva o oferta?
Multumesc
Versiune printabilă
Am nevoie de constructia unui site (portal) care sa cuprinda director, aplicatie pentru anunturi gratuite, stiri si articole.
Are cineva o oferta?
Multumesc
de la 5.000 eur
Daca vrei, cu designul te pot ajuta eu, pretul v-a fi in jurul sumei de 200eur, daca vrei portofoliu si esti interesat trimte un pm. Numai bine :)
dcosmin, pretul asta ma depaseste ... foarte tare.
nica.cristian, ma intereseaza solutia completa.
Cred ca un portal de talia rol.ro incepe de la 5.000 de euro.
Asta este un portal adevarat. Cu cat pretul este mai mic cu atat "portalul " tau se indeparteaza de un adevarat portal.
Pentru 200 euro pot sa instalez Wordpress , un script pentru anunturi , alt script pentru director web si sa le "leg" intre ele cu RSS :D
Cu aproximativ 1000 de euro ti-l fac eu, inclusiv grafica.
Ti-am trimis un mesaj in care ceream mai multe lamuriri pentru a-ti putea face o oferta
sunt sute de site de anunturi, directoare web si pagini de stiri. cate din ele au succes ?
raspuns: putine, cele facute CORECT de la 0
serviciile de calitate se platesc
succes au cele care raspund cerintelor vizitatorilor, indiferent cum sunt facute;
evident, un portal construit cu un cod custom si de inalta calitate are mari sanse sa se impuna (presupunand aici ca un manager de proiect care achizitioneaza astfel de cod e suficient de abil incat sa achizitioneze si altfel de servicii pentru a atinge scopul);
eu am insa o rezerva de fiecare data cand vad un pret aruncat din avion fara o explicatie langa (macar ce reprezinta acel pret);
presupun ca ne e clar ca "portal" e un termen general, care chiar daca are alaturate langa el 3 sectiuni cerute.. poate sa fie implementat si de 200e si de 20.000e;
nu contest faptul ca 5000 de euro poate fi un pret corect pentru un astfel de portal, insa nu imi sunt clari pasii dintre postul nr si postul nr 2 din acest topic;
daca eu cer o oferta pentru o casa cu 3 etaje si vine un constructor si imi spune ca ma costa 5 lei.. fara sa ma intrebe cat de inalte sa fie camerele.. ce suprafata sa aiba si alte detalii din astea elementare.. eu voi crede despre acel constructor ca el n-a construit in viata lui o casa cu 3 etaje si habar n-are ce presupune chestia asta; fie are o vaga idee despre cum sa faca un singur tip de casa (si pe ala isi propune sa mi-l vanda).. fie nu are nici macar aceasta vaga idee, dar a auzit el in piata ca atat a costat casa cu 3 etaje a unui prieten al unui prieten al unui prieten..
toate lucrurile astea se fac foarte bine in joomla. mai bine investesti intr-o thema originala, care sa nu dea de gol platforma folosita.
pe oameni nu-i intereseaza daca ai cod scris de la 0 sau daca e un CMS, ci ii intereseaza sa fie usor de utilizat, intuitiv, etc. lucrurile pe care vrei sa le faca situl sunt comune si exista pentru ele solutii componente de joomla foarte profesionale. nu cred ca e nevoie sa reinventezi roata. daca ai fi vrut sa faci cine stie ce inginerie, atunci da, se merita sa dai bani pe custom-code.
mihai.
absolut nici unul.
cand a spus ca sa nu dea de gol platforma folosita m-am referit la a nu arata in modul acela clasic joomla sau clasic drupal, etc. adica sa aduca o cat mai mare nota de originalitate, pentru a nu fi tratat ca o simpla clona si deci subapreciat din start pe acest motiv.
in capcana asta se poate cadea foarte usor, prin folosirea unor template-uri de pe net (fie gratuite, fie cu plata), dar care mai sunt deja pe 10.000 de alte situri... poate vizitatorul meu nu le-a vazut pe toate acestea 10.000, insa chair si 2-3 daca a intalnit pe net, e suficient cat sa ma catalogheze din de la primul pageview.