thread inchis
Versiune printabilă
thread inchis
Nisa site-ul daca poti sa o spui.
da un PM cu detalii, nume site, pret, etc
M-au intrecut cei de la mondenii.ro pe cuvantul mondenii din cauza asta a scazut traficul. Dar o sa revin in curand in top.
Niciodata n-am sa inteleg care-i problema cu hosting gratuit atat timp cat face bani.
Am deja oferte sa-l dau, dar pentru un pret care nu ma satisface deocamdata.
Daca nu o sa-l cumperi tu, nu inseamna ca nu o sa-l cumpere nimeni. Daca nu ai tu bani, nu inseamna ca toata lumea e ca tine.
Off, cand vin de pe alte forumuri mari pe forumul asta, si vad atat negativism si romanism (un nou cuvant) simt ca trec de la muzica clasica la manele - instant!
posteaza te rog un print screen cu castigurile adsense pe ultimele 3 luni. :)
Esti sigur? E ca si cum ai zice ca ai scoate profm.ro de pe prima pozitie (dupa cuvantul cheie profm) cu un continut gazduit pe un domeniu moka ;).
100% de acord cu tine lovelife. De fapt daca luam ultimele 20 zile din trafic.ro, doar o singura zi se incadreaza in intervalul dat de el (1.246 vizitatori). Oare cum o fi cu venitul acuma?
Pe cine crezi ca fraieresti?
Si auzi tu ce scuza "m-au intrecut mondenii.ro..." si tu cand ai deschis topicul aveai cam 500-700/zi si nu cat ai afirmat tu in primul post. Si mai ai tupeu sa mai tragi si concluzia pe care ai tras-o.
Am tot incercat sa nu-mi dau cu parerea cand vine vorba despre domnul BeFree dar nu am mai putut sa tac cand vad ce obraz gros are (de asemenea a se citi si celalte topicuri deschise de el)
BE AWARE.
Vad ca e pe blogspot, cum poate fi vandut un blog pe blogspot ?
si atunci de ce nu-l pastrezi ca sa ajungi la 200usd in doar 3 - 4 luni?
"am nevoie urgent de banii"
http://www.google.ro/search?q=mondenii
pozitia a doua.
Vinde-ti povestile in alta parte.
Shoot Yourself! ;)
Hehe si cu asta am incheiat discutia aici.
Daca tu ai ajuns sa te compari cu o suma cu care ar putea traii inca 2 generatii in stil mare (poate 3 mai modeste) atunci ai o problema. Adica de la "MONDENII.BLOGSPOT" sarim direct la YAHOO, e grav.. e grav rau!
cam atat, nu-mi raspunde pentru ca deja o dam in altele,
spor la vanzare.
Dupa ce ca esti prost, mai esti si arogant!
Tu m-ai intrebat de ce vand site-ul si eu ti-am raspus ca o fac pentru acelasi motiv pentru care o face altcineva care vrea sa vanda ceva, inclusiv cei de la Yahoo! - sunt sigur ca patronii de la yahoo nu mor de foame...
Vand pentru profit sau pur si simplu am nevoie de bani.
Ce dreacu este atat de greu de inteles?
Deci gata, da-l dreacu de forum ca s-a umplut de prosti, dreacu mai intra aici!
word!
N-ar fi mai simplu daca ai schimba tu primul post si ai scrie ca site-ul tau e pe locul 2 in loc de 1? Asa nu s-ar mai agita oamenii aiurea.
Offtopic: eu nu inteleg de ce se ajunge mereu la aceeasi discutie. Cineva vrea sa vanda ceva si apoi zece oameni ii sar in cap ca de ce vinde. Cum ar fi ca aceasta comunitate sa se maturizeze ceva mai repede si sa incepem sa facem chestii constructive?
Site-ul este iar pe locul 1.
Vizite au revenit la 1000-1800 pe zi (in trafic.ro), in Google Analytics sunt mai multe. Cine este interesat sa cumpere, ma poate contacta pe messenger, id: danutburlan
Pentru marii seo-isti si mancatorii de rahat, nu am nevoie de parerile voastre, postati numai daca sunteti interesati sau nu de site.