Iti spun eu de ce. 365 de vizitatori in TOATA luna Septembrie. Imi dau seama ca page rank-ul nu are in mod direct nici o legatura cu traficul, dar chiar asa? N-am cum sa te acuz ca e fake, pentru ca nu am cum sa dovedesc dar e foarte dubios.
Versiune printabilă
Daca dai un search cu numele domeniului, vei vedea ca nu demult, site-ul a fost partener media la muuuuulte evenimente mari, si a aparut linkul pe site-uri mari, de la tvr la sapte seri, 24fun etc. Ca nu m-am ocupat de site in ultima vreme, asta e alta poveste. Ca mi-a urcat Google pagerankul, alta poveste. Spunea cineva aici: Google ma iubeste. Ei bine, afla ca eu nu am cumparat nici macar un link pentru site-ul asta, sau sa ma preocup de ridicarea pagerankului, oricat de dubios ti s-ar parea.
Si pagerankul nu e fake, ca daca era, se putea dovedi.
Alinalin0, mi-ar fi palcut totusi ca feedbackul sa fie pe privat, asa cum a fost si solicitarea ta de a-ti da detaliile site-ului. DUpa ce discutam pe privat si faci anumite lucruri "publice", nu e tocmai corect. Daca vroiam discutii, postam aici numele site-ului. Daca aveam de ascuns ceva, nu lasam contoarele de trafic pe site. Daca vindeam trafic, spuneam. Am de vanzare doar link de pe site cu page rank 6, nimic mai mult.
Da, pot sa aduc si trafic pe site. Punem pariu ca daca public 10 articole, vor fi 100 de vizitatori din Google pe zi?
Titlul thread-ului este "Vand portal, PR6, 5 ani vechime domeniu", ai uitat ce vrei sa vinzi?
Nu are rost sa punem pariuri, eu nu am mintit cu nimic, mi-am spus doar parerea, nu vad de ce te-ar deranja daca nu ai nimic de ascuns.
Am scris pe forum numai dupa ce am citit:
Ti-am scris aici, pentru ca aici ai facut afirmatia.
Da, ai dreptate, am gresit postul. Am doua posturi: 1 cu linkuri, de ieri, si 1 cu site-ul. Am vazut ca lumea e interesata de linkuri, si m-am gandit, tocmai din considerentele de mai sus, ca e pacat ca un site cu potential sa stea in paragina, mai bine sa il dau la un pret OK (aprox pretul linkurilor pe 6 luni) si cineva cu talent sa-l dezvolte, sa aduca trafic si sa isi merite pe deplin page rankul.
Daca nu se gaseste nimeni, il voi dezvolta eu in continuare, printre picaturi.
Da-mi te rog link-ul.
trimite-mi si mie un pm cu link-ul. multumesc anticipat!
Vreau si eu link-ul.
vreau si eu link.
THX