Cine ma ajuta si pe mine cu un site..ma gandeam sa-mi deschid un site cu felicitari (traditionale) pentru firme. Sincer sa fiu nu stiu daca merge asa ceva...alte idei de afaceri??? ce se vinde bine?(exclusiv IT si electronice).:)
Versiune printabilă
Cine ma ajuta si pe mine cu un site..ma gandeam sa-mi deschid un site cu felicitari (traditionale) pentru firme. Sincer sa fiu nu stiu daca merge asa ceva...alte idei de afaceri??? ce se vinde bine?(exclusiv IT si electronice).:)
Indreapta-te spre produse alimentare, ca tot se apropie sarbatorile pune-te pe vandut cozonaci :)
:)
Buna idee..sa pot exprima mirosul si prospetimea prin monitor...poate m-as apuca:)
eu m-am apucat de vopsit oua pentru pasti........
Omul destept isi face sanie vara si iarna caruta :)
Vinde produsele altora (affiliates).
Mar, nu zice nimeni ca nu e mai profitabil sa iti vinzi propriile produse, dar e si alta bataie de cap :)
Ai timp si energie? Vinde-ti produsele, nu ai, vinde-le pe ale altora.
si eu as vrea sa fac un mag online .. pentru inceput .. as vrea sa am la cheie u mag online cu 5 000 de euro .. mag in fac eu ..
DECI, CE SE MAI CUMPARA DE PE NET? iNTRADEVAR E BINE SA-TI ACORZI PUTIN TIMP SI SA-TI FACI PRODUSELE TALE. SAU SA GASESTI UN FURNIZOR DE CALITATE. IN ORICE CAZ AFFILIATES-SAU CHIAR SI AD SENSE E BATAIE DE JOC, NU MERITA!
AM GASIT SPRE EXEMPLU UN FURNIZOR DE MOBILA DE INALTA CALITATE PENTRU EXPORT CARE AR FI DE ACOR SA FAC UN SITE SI SA INCERC SA VAND SI AICI, PRODUSELE SUNT SUPERBE...DAR SE VA CUMPARA MOBILA DE PE NET???
Tu la cine tipi?
Cum?
Am gasit si eu un furnizor de mobila care chiar se tinea el de mine sa-mi fac un mag. online de mobila, din ce am vorbit cu el mi-a spus ca au cam scazut vanzarile, de cand cu noua politica de obtinere a creditelor electronicele, electrocasnicele samd se vor vinde din ce in ce mai greu.
P.S: nu mai scrie cu caps ca dai dovada de lipsa de respect, la asta se referea Diana.
Si eu sunt convinsa ca n-a facut-o intentionat. A fost doar o atentionare. In afara de asta, mesajele cu majuscule se citesc foarte greu.
Dar tu nu puteai sa treci de atentionarea mea si sa raspunzi pur si simplu?
Diana, daca esti super moderator nu inseamna ca ai dreptul sa "atragi atentia" asa usor. Poate sunt persoane care pur si simplu nu-si dau seama sau nu stiu despre ce vorbesti cu faza "Tu la cine tipi"...poate ca ai tu unele coduri de etica online..dar nu toata lumea le stie. De altfel puteai sa explici frumos ce inseamna sa scrii cu majuscule si sa rogi sa nu se mai scrie pe viitor....dar astia sunt moderatorii din Romania...stresati si se enerveaza foarte repede :)
Probabil ca voi fi banat dupa acest mesaj :)
Fiti mai destinsi, mai amabili chiar daca aveti un rang in acest forum.
Prea acorzi multa atentie unor lucruri marunte... nu cred ca Diana a fost chiar asa de mult deranjata, daca era asa aveai ban pana acum, prea multa amabilitate sa stii ca strica uneori :)
Daca erai amabil scriai si tu: Ma scuzati, nu am stiut, pe viitor nu o sa se mai repete.
Daca mai aveam alte lucruri de comentat in continuare ar trebui sa ne abtinem si sa ne concentram pe subiectul acestui topic.
Nu sunt codurile mele de etica online, nu le-am inventat eu.
Si ca super moderator stiu foarte bine ce drepturi am.
Si mai sunt si amabila, ca dovada nici nu te banez si nici nu incep sa ma cert cu tine pe tema asta si nici nu zic ca tu nu esti amabil deloc scriind un post pe ton de hartza, desi nu e vina mea ca nu cunosti codurile de etica online si nici nu e treaba mea ca super moderator sa te invat.
Si ca sa vezi cat de amabila sunt, fac un efort si iti dau linkul asta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Netiquette
Asta e ca si cum ai spune ca a vinde dulceata de mere e mai profitabil decat a vinde dulceata de pere. Sunt o multime de elemente care fac diferenta asa ca nu poti sa zici ca a promova produsele tale e mai profitabil decat a promova produsele altora sau invers, sunt o multime de factori de catre trebuie sa tii seama.Citat:
e ciudat ce-i recomanzi tu... el vrea sa vanda produsele lui, profitul va fi mai mare decat ca afiliat... trebuie investiti bani si timp intradevar dar daca esti dispus sa investesti si ai un plan de afacere bun profitul este net superior.
unde scrie ca daca folosesti majuscule INSEAMNA CA TIPI ? :)
Another rule is to avoid typing in ALL CAPS, which is considered shouting or yelling.