closed
Versiune printabilă
closed
You Must Be Joking!
Iti inchiriez eu cu 150 euro lunar pt Timisoara zona de vest. Ieftineala,cea mai tare oferta pe piata.:))))))
Daca oferi 200 iti inchiriez pt toata Timisoara.
closed
Eu tot nu pricep, tu oferi spre inchiriere www.ceva.ro in zona de vest Timisoara, ce importanta are locatia??? Cine crezi ca e atat de fraier incat sa dezvolte un domeniu care nici macar nu e inregistrat pe numele lui ?!
closed
Niciunul din domeniile de mai sus nu este inregistrat si fiecare din ele suna de 10 ori mai bine decat imobitim. Cred ca topicul asta e cea mai mare aiureala pe care am vazut-o pana acum pe acest forum. Sa ne anunti si pe noi cand gasesti acel "fraier" sa-i inchiriezi domeniul (in zona de vest Timisoara).
Edit: am sters sugestiile de domenii, nu meriti sa-ti dau idei.
closed
Nu fac afaceri in domeniul asta (domaining), dar macar poate iti dai si tu seama cam ce domenii ar putea avea o valoare mare.
=)) =)) ca la clasa I =))
inregistrez cu 7e pe un an imobitimis.ro (nu m-am uitat daca e liber) si bag un script de imobiliare(aproximativ 1 saptamana imi ia muncind relaxat sa il fac) si te fac cu domeniul ala a tau.. stii de ce..
pentru ca TIMIS are mai multe litere din TIMISOARA ca TIM..
.. acum serios.. conversatia asta nu trebuia sa fie in Lobby??
....
Inclusiv tu.
man sa nu fie cu suparare.. dar decat sa vii pe forumu asta cu "propuneri" de astea.. mai bine ne zici in fata ca suntem prosti si vrei sa ne tragi o teapa..
vii pe un forum in care majoritatea sunt programatori sau marketeri cu o idee de gradinita (sincer).. ce vrei sa intelegem?? "o da ce destept e asta.. face bani prin a inchiria domeniu fara continut si vizitatori.. pfoai ce tare e!!"
cum am mai zis.. sa nu fie cu suparare
evident,fara suparare. cel mai tare banc pe ziua de azi.
sau poti sa ii spui ,faza zilei suna mai " prof " .
:)) :))
@charlieking
ce ar trebui sa contina testul? capacitatea de a inchiria domenii ? :whistle:
Jesus Christ
In momentul de fata , inca mai sunt libere foarte multe domenii . ro deosebit de interesante . Peste cativa ani s-ar putea sa vorbim altfel ...
Daca apare vre-un fraier, anuntati-ma si pe mine, ca am o gramada de domenii de inchiriat :))
S-ar putea sa reduc chiria cu 10% daca mi le promoveaza bine.
Credeti ca postul asta e fun?
Va inselati. Ia uitati ce am gasit pe alt forum:
Citat:
dragi prieteni...ne-am adunat astazi aici pentru a-mi citi topicul meu pentru ca cool.gif biggrin.gif ,
vreau sa imi fac o pagina web gazduita de mine
un post de radio gazduit de cineva dintre voi
un forum cu admini dintre voi
un blog de care va veti ocupa tot voi
ADICA:
vom face o echipa condusa de mine;
voi administrati blogul, radioul,forumul ,eu o sa administrez pagina de internet iar la sfarsitul lunii impartim banii din reclame,dar mai intai trebuie sa le ridicam,si sa facem rost de vizitatori
o sa incepem cu o pagina de internet si blogul,dupa aia trecem si la forum,apoi la radio si tot asa biggrin.gif
adica o sa iasa o "companie" mica.
TOTUL VA FII LUCRAT IN ECHIPA!!!
Aici vom testa si prietenia,lucrul in echipa chiar si colegialitatea.