-
cam multi refereri ~50%..mai ai cumva si alte site-uri de jocuri care trimti catre site-ul acesta? pentru ca traficul din motoare este de 10%...astfel valoarea site-ului, daca vei scoate link-ul de pe site-urile tale, va scadea drastic iar castigurile lunare de pe urma lui ar putea ajunge undeva la ~50$ pe luna....
deci pana la urma care este treaba cu refererii aia?
-
Refereri sunt si din retele de banner exchange(credite obtinute doar din afisarile de pe gamen-games.com). Doar 10% din trafic e de pe celelalte site-uri ale mele.
Cu alte cuvinte, site-ul nu are cum sa scada in trafic cu mai mult de 10% dupa vanzare.
Te bazezi pe ceva concret cand vorbesti de doar ~50$ lunar?
-
pai sincer ma ghidez dupa asta:
Sambata, 05.01.2008 1,106(refereri) 42(directi) 441 (cautari)
Vineri, 04.01.2008 1,109 54 583
Joi, 03.01.2008 1,054 35 428
poate sa fie cum spui tu nu te contrazic...dar pentru mine site-urile de vanzare cu refereri multi nu-mi inspira incredere...de asta te-am intrebat de unde vin ca eram interesat
-
kmedia, repet. La site-urile de jocuri, traficul nu se bazeaza pe search engines ca la celelalte site-uri, ci pe traffic exchange programs cu alte site-uri de profil, banner exchange si adgames.
Te rog uita-te la
yogames.net
bootyarcade.com
cartitans.com
heavygames.com
toti au lista de refereri unde trimit si de unde primesc trafic gramada, desi nu sunt pe primele locuri in Google la keyword-uri extraordinar de cautate. Cartitans de exemplu are 20% trafic din motoare, de pe keyworduri gen "Car games' "driving games" si inca vreo 2, restul de 80% din refer.
Nu il cunosc pe r3ticul, nu vreau sa ii fac reclama gratis, am vrut numai sa arat ca in cazul asta, Google nu mai are asa mare valoare.
-
Baieti, cui ii este a cumpara, o sa cumpere. Nu incerc sa trag pe sfoara, pe nimeni. Ati vazut ca statisticile cerute au fost date prompt si foarte detaliate.
Am deja cateva oferte, ce-i drept, sub pretul cerut, insa nu cu foarte mult (chiar deloc). Mai astept cateva zile sa vad ce se intampla si asa-basta.
-