i lol'd
Versiune printabilă
i lol'd
Ce trafic ai?
daca il vand normal ca va spun si voua, desi alceva o sa va spun dupa vreo saptamana
Interesant calculul tau, dar e realistica o rata de click de 5% ? Mie unul mi se pare prea optimista.
Ca intrebare generala, cam care ar fi pretul unui site comparat cu venitul lunar adus ? de 5, 10, 20, de cate ori ?
in ori ce afacere in mare, un calcul asa din minte e de 10 ori prifitul adus.
Dar in functie de afacere si de faptul ca ea e in plina dezvoltare pretul poate creste.
Cu alte cuvinte in orice investitie ar trebuii sa iti recuperezi investitia dupa un an de zile sau 10 luni. Daca tu ai un imperiu de promovare in spate si iti recuperezi investitia in 2 3 luni asta e alta treaba, dar pretul se calculeaza cam pentru un an din cat scoate la momentul vanzarii.
Mai intreb odata... ce trafic ai? :)
site-ul are un rank pe Alexa mai mare de 2 milioane, prin urmare iti cam poti da seama, ca la rank-ul ala, nu prea poate avea nici 10.000/luna, sa nu mai vbim pe zi :D
Oricum, orice potential cumparator va cere statistici inainte de a oferi un pret. Iar daca valoarea reala ar fi mult mai mica decat suma ceruta, de pierdut (mai ales in credibilitate) va avea doar vanzatorul. Sigur, e dreptul lui sa ceara, insa mai ales la o suma de acest ordin, orice interesat va analiza si ras-analiza situl.
Poate ca e o gluma, si atunci e cu totul altceva.
E o gluma, la numarul de posturi si content site-ul nu valoreaza mai mult de 45$. Se poate inchide ca e un thread de bataie de joc. Sa trecem la lucruri serioase ca parte de glume am avut pe ziua de astazi :)
Cred ca si-a marit considerabil traficul, o data cu threadul asta... daca ar mai continua 2 saptamani, cine stie unde ar ajunge :D