ma intereseaza site-uri si domenii ...........in special cele care aduc profit.......ofer pret bun, cer seriozitate......myspirit21@yahoo.com
Versiune printabilă
ma intereseaza site-uri si domenii ...........in special cele care aduc profit.......ofer pret bun, cer seriozitate......myspirit21@yahoo.com
Salut.
Pana in ce suma ai fi interesat sa oferi pe un site care aduce profit pe masura?
The estimated value of http://www.info-gadgets.com is: $180
conform dnscoop.com
Dai 180$ pe el?
salut........sincer sa fiu.....site-ul tau de 180 e cam.......praf...nu cred ca ma intereseaza asa ceva....sorry.
Vand domeniile (nu au avut niciodata continut):
salon-auto.ro
turismo.ro
frizerie.ro
200 eur fiecare
daca cineva are un website sau domeniu.......sa-l listeze aici in caz ca vrea sa-l vanda.
gazduire.org - 75 E
tendownload.com 100 ron
@anuntul > 50 ron i-ti dau pe tendownload.com.
anunturinoi.com - domeniu
Siteuri fiidestept.com (PR 4, aproape 3.000 de inregistrati), portal-game.com
Domenii am mai dat anunt: podcaster.ro, cheap1hosting.com.
Cat vrei pe portal-game.com ?
nu e serios omu va agitati degeaba
mi-a zis ca e interesat de metacafe.ro ne-am inteles la pret a ramas ca ma suna duminica trecuta pe la ora 19:00 si nu a dat nici macar un semn, nici la telefon nici pe mail. Daca era om serios cu intentii in a cumpara un site nu mai pierdea timpul aiurea sau daca se razgandea ma anunta.
Pe portal-game.com vreau 300 euroi, poate usor negociabil... In pret intra si ceva promovare pe celelate site-uri care le am, pentru un an de zile. (banner, link etc)
mda........asa e insa astept raspuns de la metacafe. com .....pt ca s-ar putea sa ai o problema de trademark......nu iau orice site asa fara sa-l verific mai intai...........imi pare rau ca dureaza asa mult............nu e vina mea, iar daca vrei sa dai la altcineva site-ul .......e doar problema ta.
bafta,
steauafc.info - domeniu + site + continut
Domeniul si hostul de 250 MB sunt platite pana in martie.
pret 3.000 $, 3.000 vizitatori/zi, 300$/luna din adsense, popa.sandel@yahoo.com
daca ai spune si ce site...ca sa nu ne rugam de tine ar fi super.
vand si eu, mai multe detalii pe topic:
forum.seopedia.ro/website-uri/5692-vand-site-noseless-net.html
TDIblog.com - foarte ieftin
De ce numai cei sub 20 de ani si sub 100 de posturi isi vand siteurile? Ca sa nu-mi primesc apostrofari - traducere: injuraturi - va spun ca ma bag doar in seama.