-
vand magazin virtual
il puteti vedea in faza de test la : netisisp.com/istyle
pentru panoul de administrare vizitati : netisisp.com/istyle/admin
Se va livra modificat dupa cerintele clientului.
Nu postati daca nu sunteti interesati de achizitionare.Multumesc.
De ce il vand ?
L-am realizat pentru cineva care se pare ca nu a fost serios ... asa ca il vand ...
Contact : marcelbelu@yahoo.com ; 0744860719 ; pretul se discuta numai private.
-
Scuza-ma ca ma bag, nu sunt chiar off topic. Insa tu vinzi OsCommerce? Poate spui mai clar ce vinzi, OsCommerce e open source.
-
si in plus .. arata foarte urat in firefox...
nu cred ca ai nimerit forumul potrivit sa vinzi un site in halul asta...
"Nu postati daca nu sunteti interesati de achizitionare.Multumesc." - daca toti respectam ce ai zis tu aici, ramanea thread-ul doar cu postul tau ...
-
atunci lasati-l doar cu post-ul meu. Eu nu ma ocup de optimizarea pentru firefox ...
-
Atunci nu il vinde aici.
Noi cautam site-uri optimizate si pentru FireFox.
Topic inchis.
Ar fi bine sa eviti sa postezi astfel de site-uri pe viitor.
-
vand magazin virtual
Magazinul este facut pe platforma oscommerce. Va fi livrat clientului cu oarecare modificari de design (gratis) sau mai avansate, contra cost (adaugarea de noi optiuni magazinului ... spre exemplu ). De asemenea va fi instalat si configurat pe serverul clientului.
Il puteti testa live la : netisisp.com/magxeo/
Detalii la :
0744860719
sau
yahoo messenger : marcelbelu@yahoo.com
-
Hai ca esti tare. Cum adica tu vinzi ceva facut din plictiseala!? Tu asa crezi ca se face treaba?
Un site se face dupa aminte cerinte, si are un anumit scop, clar stabilite. Nu ai cum sa vinzi ceva care e facut la vrajeala, fara un proiect serios gandit inainte sa incepi lucrul practic la el.
Dar nah...traim in Romania, nu?
-
vand magazin virtual
il puteti vizita la netisisp.com/magxeo
se poate modifica in functie de cerintele clientului.
Posibilitate facturare.
-
cred ca o sa te bucuri pentru mine, caci l-am vandut pe primul ... asa ca astept cumparatori pentru urmatorul. vreau jumate din cat am luat pe primul :) ;) asa ca pentru romani :))
-
si cat ai luat pe primul?