Fac thread-ul asta doar si din pura curiositate, cat as lua pe site-ul asta forumzon3.gotdns.com doar asa pura curiozitate.Stiu ca e mult de criticat la el, dar totsui am depus ceva efort.
Versiune printabilă
Fac thread-ul asta doar si din pura curiositate, cat as lua pe site-ul asta forumzon3.gotdns.com doar asa pura curiozitate.Stiu ca e mult de criticat la el, dar totsui am depus ceva efort.
Nu are nici o valoare comerciala. Sincera parere, nu rautacioasa.
Voi ca sunteti mai priceputi, daca va rog spuneti-mi si mie ce sa imbunatates mla forum, ce credeti ca nu e bine.
Nu trebuie sa fii priceput sa vezi anumite lucruri.. de exemplu nu e bine ca:
- nu ai domeniu propriu
- nu esti axat pe o nisa si abordezi subiecte cam variate pentru aceeasi oala...
Dupa ce indeplinesti conditiile de mai sus, te poti gandi mai departe.. pana atunci nu ar avea rost ca ar fi munca in zadar...
No comment on this. Ma sperie subforumurile alea
singurul motiv pentru care as fi vreodata tentat sa cumpar (oricum nu as da bani pe asa ceva) un forum pe un subdomeniu, ar fi baza de date, pentru a le trimite mail-uri utilizatorilor, sa promovez ceva. Dar pentru utilizatorii de acolo - 30 la numar - nici macar nu stiu ce s-ar putea promova. Doar sa faca rost cineva de mail-urile lor, sa faca spam...
Nu cred ca nu poti renunta la doua sucuri, sau doua beri, sa iti iei un domeniu sa gasesti hosting gratuit si sa te axezi pe o anumita chestie - daca tot esti limitat la fonduri
Hai ca nu sunt chiar asa limitat cum am spus eu, dar idee mea a fost urmatoarea:
Sa nu cumpar domeniu aiurea, prima data sa vad daca iese, daca se poate face ceva.Cam asa a fost.
Ce ai vrut sa faci daca nu sunt indiscret ?
Ce am vrut sa fac cu forumul?
Da, cu forumul. Tinta lui, care e ?
Scopul era sa fie un forum cu diverse, sa ajut oamenii cu tutoriale, cu diverse lucruri utile.
Ok. Acum parerea mea legata de suma pe care ai lua-o. Nimic.