cine esti , eu nu am auzit de tine !?
acum ridic un script pe un server ...aveti dreptate ..trebuie sa vedeti
bursa-constructii.com
acesta este un exemplu !
tel 0728262500
acum ridic un script pe un server ...aveti dreptate ..trebuie sa vedeti
bursa-constructii.com
acesta este un exemplu !
tel 0728262500
Ultima modificare făcută de estpoint; 8th June 2007 la 21:31.
Nici eu nu am auzit de tine. Ce fel de atitudine e asta?
Acum suntem unii mai presus sau mai prejos decat altii si ne catalogam prin faptul ca am auzit unul de altul sau nu?![]()
Nu vad nimic deosebit la ceea ce ai postat tu... nimic ce nu poate fi realizat cu un os-commerce de exemplu.
Nu vad nimic ce nu ar putea realiza cu minim efort un developer cu cunostinte medii.
Ca vinzi ceva, un serviciu, e una, nu are nimeni nimic impotriva... insa sa pastram un minim de respect reciproc.
nu am facut nimic altceva decat, sa te fac sa iti dai seama de greseala pe care ai facuto; inainte de a face pe unii sau pe altii mai mult sau mai putin "TAMPIT-I"
nici nu vreau sa mai auda lumea de mine ca nu imi place popularitatea![]()
Va rog sa incetati cu insultele... nu e locul lor aici.
estpoint - problema a plecat de la primul tau post - din prezentarea ta reiesea ca vinzi 2 site-uri, in nici un caz 2 scripturi... mai ai de lucru la promovare.
Un sfat... pentru a trezi interes asupra scripturilor tale, te rugam sa ne trimiti niste site-uri care deja le folosesc. Din exemplul dat de tine, pare mai mult o pagina goala, fara nici o functionalitate.
O zi buna.
Boingeanu Ben
cine esti tu no name ?
..... era o gluma dragi copilasi .
Cred ca pe orice forum dai de acesti "seriosi " gata de harta !![]()
in cazul asta.... nimeni nu s-a prins de "gluma ta"....
Boingeanu Ben
cred ca la 21 de ani nu sunt chiar un copilas; vad ca tot tu nu ai inteles ca tu ai gresit in nici un caz eu asa ca.... si asta nu a fost, ma repet si iar repet ca nu a fost decat un mod de ati atrage atentia ca nu teai exprimat bine in postul tau de ceea ce vinzi! si ca urmare, eu am luat aparerea "TAMPITILOR" ca de nici eu nu am inteles ce vinzica toata lumea, cred!
cine doreste site de anunt sau magazin online contactati-ne
vand scripturi
Ultima modificare făcută de Krumel; 15th September 2007 la 10:06.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)