-
nu inteleg de ce toate aceste reply sunt critici la site, chiar daca unii dintre noi sunt f buni ..si probabil ar face un site mult mai tare .. asta nu ins ca angajat.ro e un site de kkt ..care face 1 leu .. dupa parerea unora .. daca tu esti asa de bun .. ai putea sa`i zici care sunt punctele slabe .. si unde mai are de lucru` ..
pare un site destul de ok . .doar ca stai prost la capitolul trafic si scoate din meniuri tot ce e JAVASCRIPT .. iti da in cap .. la indexare google
-
adisteff2005, uite ce se intampla, majoritatea userilor de pe forum lucreaza zilnic pe web. Din cauza asta recunoastem rapid calitatea sau mai bine zis lipsa ei. Primul lucru care ne vine in minte este sa cartim sau sa luam in deradere oferta, cu toti patim asta, inclusiv eu.
Dar o sa trec la niste sfaturi simple pentru a calcula un pret pt site:
- numele domeniului - este unul bun, asta ar fi punctul tau forte, dar.... un PR4 cu linkuri nerelevante nu ajuta prea mult;
- site-ul - grafica este slabuta;
- tehnic - probleme mari cu linkurile, java-ul omoara site-ul, seo nu are;
- baza de date goala;
- prea multe reclame;
- trafic - 0;
Pe scurt, de vandut ar ramanea DOAR domeniul, scriptul nu ajuta cu nimica, trebuie refacut.
Ce sa faci?
- refa tu site-ul, asteapta sa ai o baza de date de cateva mii anunturi, minim 4000-5000 vizitatori pe saptamana si il poti vinde binisor. Pentru moment 850 e un pret exagerat.
Doar cu respect.
-
In conditiile enumerate de Ben as fi si eu interesat de site.
Asadar anunta-ma daca ai de gand sa vinzi decat domeniul, sau esti dispus sa refaci ceea ce este pe el si sa il vinzi cu totul.
rog stergerea, nu stiu cum am ajuns la postul asta, probabil de la related. sorry pt deshumare