Vand unul din cele 2 site-uri ( cel de pe wPress este un redirect - cand site-ul a fost in drop ]. Pentru oferte si discutii PM sau direct pe Whatsapp: (+40)763514102
![]()
Vand unul din cele 2 site-uri ( cel de pe wPress este un redirect - cand site-ul a fost in drop ]. Pentru oferte si discutii PM sau direct pe Whatsapp: (+40)763514102
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Salut, pe ce perioada e traficul respectiv si din ce sursa? Am analizat putin si vad ca organic nu au trafic foarte mare.
Datele sunt pe 3 ani, nu s-a facut SEO deloc pentru ele, potentialul se vede in poza de mai jos.
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
am gasit pe cineva care sa inchirieze siute-urile la un pret rezonabil, asa ca momentan as vinde doar site - sau domeniu www.germana.online
Am un site de vanzare: banimarunti,ro - pret 1500 de euro! trafic 95% organic.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)