Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 37

Subiect: Ofertă pentru specialiștii SEO

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit Ofertă pentru specialiștii SEO

Salutare! Cu două zile în urmă, am găsit un nume de domeniu .ro. Domeniul nu a mai fost folosit. Structura se poate vedea pe upseo.ro. Website-ul nu este online pentru motoarele de căutare.

Website-ul respectiv este scos la vânzare. De ce oferta este pentru specialiștii din domeniul SEO? Pentru că website-ul îndeplinește toate condițiile Google. Voi atașa imagini. Este greu să găsești astfel de optimizare în România, sau poate chiar imposibil.

PageSpeed Insights - 99%, mobil, 100% Desktop
    pagespeed.jpg

Auditul cu Google Chrome - 100%, peste tot. În imagine, la partea de SEO, nu este 100%, pentru că website-ul nu este online.

upseo.jpg

Pingdom

pingdom.jpg

Gtmetrix

gtmetrix.jpg

Webpagetest

webpagetest.jpg

Website-ul este optimizat, se pot încărca imagini .webp, are date structurate. Am creat pagini la secțiunea "Legal". Imaginile sunt cu licență.

Pe website-ul respectiv trebuie ceva conținut și va avansa foarte repede dacă sunt respectate regulile standard de promovare.

Aștept oferte și discuții cu idei despre website.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Siteul e frumos structurat si optimizat, dar scorurile alea se modifica oricum in momentul in care adaugi coduri de analytics, formulare de email, pluginuri, blog posturi noi cu imagini si alte informatii necesare. Eu de ex, pe Page Speed Insights il vad la 98 pe mobil si nu 99, nu ca ar avea vreo importanta.

Felicitari oricum pentru performanta. Ai folosit o tema de wordpress predefinita sau ai creeat-o tu de la 0?

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Neața bună Nic! Website-ul are deja plugin-urile necesare, inclusiv plugin de contact. Într-adevăr, codurile Analytics sunt o problemă dar există soluții și pentru asta. Blog posturile nu ar trebui să afecteze un website și mai ales dacă imaginile sunt optimizate.

Tema este modificată, chiar modific orice temă instalez. Unele sunt un dezastru și nu ai cum să ajungi la astfel de performanțe. Da, uneori procentul de optimizare scade 1 procent din cauza locației sau a conexiunii la Internet și chiar a browser-ului, dacă nu ai șters cache.

Deja am instalat 13 plugin-uri, pentru diverse servicii, inclusiv Cache. Nu lipsește decât codul Analytics, dar am să îl instalez astăzi și voi încerca să găsesc o soluție să nu mai scadă procentul de optimizare. Cu ceva ani în urmă rezolvasem această problemă dar am pierdut firul. Nu prea folosesc Analytics, exact din această cauză.

Website-ul este pe un VPS, cu resurse limitate. Deci se poate și mai bine în unele locuri. Părerea mea este că un astfel de website, pentru o persoană tânără, face mult.

Mulțumesc pentru comentariu!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Am uitat să menționez că dacă va fi cumpărat de cineva, voi participa și eu la creșterea autorității și a performanței website-ului. În ultimii ani am încercat să acumulez doar link-uri cu TRUST, rezonabil sau mare. Este greu dar am câteva site-uri bune care mă ajută.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Acum am primit 100% și pe mobil.

mobil.jpg

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Cred că am rezolvat și codul Analytics. Statistica funcționează, performanța nu scade.

analytics.jpg

trafic-analytics.jpg

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Măi nu știu ce să spun! Pote veniți în ajutorul meu cu ceva preț. Pentru mine este important să am o colaborare bună cu persoana care îl va lua. Oricum, nu accept prețuri de doi lei. Am muncit destul la website și are cu siguranță un viitor bun. Depinde numai de cine se ocupă de el. Eu sincer, nu mai am timp de promovarea unui website nou. Aici trebuie suflet în primul rând.

Persoana care îl va lua, va primi link-uri de pe cele mai bune website-uri ale noastre. Adică website-uri cu autoritate destul de bună și TRUST, peste 30. Aș fi chiar dezamăgit să nu găsesc website-ul ăsta peste ceva timp în prima pagină Google, pe expresia "optimizare SEO" sau "SEO"

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Daca imi permiti un sfat oleaca offtopic: Daca pui cookie consent, ai grija sa si functioneze. Cookie-urile analitycs sunt plasate by default, in momentul in care accesezi siteul, ceea ce ... nu bun.

Altfel, siteul arata bine, se misca bine, succes cu el!
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Mulțumesc Robert! Voi rezolva și această problemă. Toată stima!

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta pentru 2016 continut
    De Rapsodia în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2016, 14:34
  2. [OFERTA] 50 de articole pentru doar 180 lei
    De koobie în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st October 2015, 08:54
  3. Oferta mea pentru Seopedia
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 39