@Rapsodia, mulțumesc pentru comentariu. După cum am specificat în deschiderea acestui topic, numele de domeniu a fost nou și părerea mea, destul de bun. Ăsta a fost motivul pentru care l-am cumpărat.
Am vrut să îl vând, pentru că nu mai am timpul necesar să mă ocup de un website nou. Am mers pe idea că cineva are nevoie de un website optimizat. Nu m-am referit la conținut. Inițial am pus ceva text pentru demo dar dacă nu am primit nici o cerere de ofertă, a trebuit să pun ceva conținut acolo și să îl pun online.
De asemenea, nu am susținut că pot duce eu ceva expresii pe prima pagină și că aș fi "guru" în SEO. M-am referit strict la partea tehnică a unui website.
Preț, nu am specificat niciunde. Spuneam că nu pot să îl dau cu un preț "de doi lei".
Dacă mă întrebi pe mine despre scorurile de optimizare, eu spun că asta contează. În primul rând și cel mai important, optimizarea bună a unui website, contează pentru mine ca prestator de servicii SEO. O persoană sau o companie care vinde servicii SEO, ar trebui să aibă un website optimizat, corect?
Să presupunem că eu vând servicii de optimizare SEO și un client, sau o persoană care dorește astfel de servicii, îmi testează website-ul. Cu ce argumente vin eu ca vânzător de "optimizare SEO", dacă website-ul meu este cu partea tehnică la pământ? Ce răspuns dau la întrebarea "Păi website-ul Dvs., este mai slab optimizat decât al meu! Ce vindeți defapt?"
Acum, dacă nu contează optimizarea on-page, a unui website, dacă nu contează că se încarcă greu, contează măcar pentru mine. Elimin din start întrebările clienților despre website-ul meu slab optimizat.
Oare de ce există în mediul online atâtea website-uri care dau detalii despre partea tehnică a unui website? Am atașat imaginile în deschiderea topic-ului.
Eu am mers pe idea de colaborare în primul rând. Dacă vindeam website-ul unei persoane, cu un preț civilizat, câștigam un prieten în primul rând și o altă oportunitate de promovare. Eu cred că afaceri de genul acesta sunt benefice, mai ales pentru persoanele care doresc să starteze o afacere în SEO.
Părerea mea este că loc pentru SEO, are toată lumea. Chestia cu "concurența", pentru mine este irelevantă. Dacă eu dețin o companie SEO, nu pot avea toți clienții din acest domeniu. Cred că aici, mentalitatea noastră este un pic cam depășită. În mediul online este loc pentru toată lumea. Un clint îl poți câștiga cu teorii bune despre SEO, dar important este să îl păstrezi, să te prezinte și altora.
Cert este că unele persoanele care încep să învețe despre SEO, au impresia că după un an doi, devin experți. Din punctul meu de vedere, experți nu există pentru că tot timpul apar chestii noi și un începător poate veni cu o idee sau o strategie mult mai bună decât ce știi tu.
Dacă pentru unele persoane din acest domeniu de activitate, nu contează cât de bine este optimizat website-ul lui sau al companiei, ei pentru mine contează. Am auzit de multe ori "nu am timp" sau "nu contează". Astea sunt vorbe goale dar, susțin punctul meu de vedere, este doar opinia mea.
La întrebarea ta:
...poți apela la Domnul Cristi Adam, el te poate ajuta. Eu sunt specializat în partea tehnică a unui website și securitate. Cam asta este.De exemplu la site-ul din semnatura pe ce sa-l optimizez? Sau Zoso o avea site-ul optimizat? Intreb ca nu ma pricep, dar chiar vreau sa stiu.
Sincer îmi pare rău că sa ajuns la astfel de discuții, nu avantajează pe nimeni. Dacă cineva are întrebări legate de subiectul acestui topic, voi răspunde cu plăcere. Oricum, deja m-a luat frica cu "înșelăciunea"!
Toată stima!