Salutare,

Se vinde magazin online unic in Romania, de tip subscription box. ( www.bibo[minus]box.ro)
Lansat de 6 luni, cu tractiune foarte buna din prima saptamana; promovat GRATUIT de multiple ziare nationale, programe tv si influenceri datorita unicitatii si valorii prezentate.

Ce se vinde:
Firma + Site + know how + baza de clienti + conturi pe platforme de marketing + Stocuri + Idei pentru urmatoarele 6 cutii. Practic predarea la cheie a unei afaceri care este in crestere exponentiala.

Nu exista competitori in Europa de Est pt acest produs.

Exista posibilitate de extindere si dublare a business-ului de la luna la luna. In momentul acesta vinde 50+ cutii / luna doar organic (cu un reminder pe mail celor care au cumparat in trecut). Pretul unei cutii educationale: 129 lei

Pe langa cutiile educationale se mai vinde si o cutie cu carti (la care exista stocuri de aprox 1000 Euro momentan) la acelasi pret: 129 lei. Vanzarea pe aceste cutii este momentan la 5-10 / luna. Nu s-a investit foarte mult in promovarea lor.

Motivul vanzarii - mutare din tara

Asiguram suport si/sau orice fel de consultanta si dupa vanzare. Nu suntem neaparat interesati de un anumit castig din vanzarea in sine a acestei afaceri, cat de posibilitatea ca cineva sa o duca mai departe.

Pret: 10000 euro negociabil

Este o afacere everfresh care nu implica foarte multa munca / luna (in total cu brain storming, comandarea materialelor, pregatirea cutiilor si trimiterea lor maxim 5 zile pe luna), dar care necesita o atentie sporita atunci cand se pregatesc pachetele.

Interviul de la Look TV: https://youtu.be/cEryrNkK-_A?list=PL...8Z8ngcTF&t=722

Daca aveti intrebari suplimentare PM, sau aici.

Mc,
Sebi