Eu cumva o sa recompensez userii care si-au pierdut linkurile din advertoriale in urma acestei tranzactii oferindu-le servicii compensatorii pe alte bloguri, tu ce scuza ai? Daca zici ca lucrezi in domeniu stii ca nu se fac din astea nu?
Versiune printabilă
Eu cumva o sa recompensez userii care si-au pierdut linkurile din advertoriale in urma acestei tranzactii oferindu-le servicii compensatorii pe alte bloguri, tu ce scuza ai? Daca zici ca lucrezi in domeniu stii ca nu se fac din astea nu?
eu nu inventez scuze, eu spun cum a fost, nici un cuvant despre restul de articole
Nu am ce raspunde, eu stiu clar ce am vandut, erau foarte multe articole unice,tie nu ti-a specificat nimeni numarul de articole, asta este o abordare noua, mai intai a fost aia cu vizitele nu ? :) Vrei sa ma ocup si de vizite sau te descurci?
Puteai sa ceri cont de user ca sa verifici singur datele blogului, nu sa te iei de mine acum, am fost 3 writeri pe el, nu aveau cum sa fie doar 300 de articole unice, asta e exclus.
Pana la urma despre ce blog e vorba? Trebuie toti userii sa-si verifice toate advertorialele cumparate sa vada ce a disparut si ce nu?
Vreau sa stiu si eu daca am avut articole cumparate acolo si sa vedem cum ne intelegem apoi.
Salut Toni, blogville.ro este blogul, cei care au avut articol sau link aici ii rog sa ma contacteze, multumesc
@AntonioTony - nu ai advertoriale cumparate pe acel blog
@lancetti - daca nu ma crezi mai intreaba si colegii, adresa blogului nu se publica, probabil ca esti incepator si este normal sa-ti mai scape cate ceva
ok, daca se poate rog un moderator sa stearga atunci acea postare sau sa sa o editeze
incepator fiind am reputatie mult mai buna ca tine, nu stau doar sa dau tepe pe forumuri
Acum devii chiar nesimtit, ce teapa ti-am dat eu omule? Continui sa aberezi de doua zile pe aici ca te-am inselat eu, te-ai inselat singur, daca blogul nu este ceea ce te asteptai este doar vina si prostia ta, iar prostia se plateste. Ma slabeste-ma cu reclama asta negativa ca nu asa iti castigi reputatie si clienti, din contra.
Vad ca tot insisti cu asta ca te-am inselat, lasa-o mai moale ca nu ne tragem de sireturi, nu ti-a garantat nimeni nimic, este DOAR vina ta ca nu ai analizat bine blogul ( care din punctul meu de vedere este super ok ) mai mult, ai avut si reducere, ti-am dat si profilele sociale care costa destul, ti-am dat bonus o baza de date de cateva mii de bancuri, mai dute si lasa-ma cu tactica asta de doi lei...
Cat despre reputatie pe mine nu ma intereseaza in ce stadiu este a ta, insa ma deranjeaza ca vrei sa o patezi pe a mea. Am facut si fac zeci de tranzactii cu colegii de aici si pana acum nimeni nu s-a plans nimeni pana a aparut un frustrat ca tine, nu ti se pare ca este tras de par tot circul asta? Ce ai de castigat? Te-a platit careva sau care este faza?
Iti spun pentru ultima data sa incetezi cu tigania asta si dispari din topicul asta.
tigan esti tu ca nu poti explica unde sunt restul de articole si ca nu vrei sa-mi dai back up la site
Backup-ul ti l-ai luat singur impreuna cu aia de la gazduire.
Restul de articole sunt doar in mintea ta, eu nu am acces la backup ca sa vad exact cate erau, oricum ar fi ai primit prea mult de banii oferiti. Ai primit exact ce ai vazut/cumparat.
Sunt tigan pentru ca ma rog de un unul ca tine sa inceteze, este foarte posibil ca tot ce spui din momentul asta sa te doara dupa, iti promit asta.