-
Solicitare ajutor!
Dragi colegi de forum va solicit ajutorul pentru a solutiona o problema din categoria "femeia face, femeia desface". Cum procedez in situatia in care am uitat parola de acces la un site, nu stiu adresa de e-mail asociata insa stiu datele de acces la cpanel unde e stocata baza de date a site-ului cu posturile adaugate, etc. Dat fiind faptul ca am cam lasat in paragina activitatea online va solicit ajutorul. Please don't laugh!:pray:
-
Daca este vb de WP, poti inlocui manual parola veche astfel:
1. Deschizi cPanel
2. phpMyAdmin
3. Selectezi baza de date asociata site-ului
4. Cauti si deschizi tabelul wp_users
5. Inlocuiesti parola pentru admin cu una generata de acest tool
Ex:
12345 devine 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
-
Ar mai fi o varianta in caz ca e vorba de wordpress (utila pentru cei care au acces doar la ftp):
User:MichaelH/Orphaned Plugins needing Adoption/Emergency « WordPress Codex
-
-
Daca nu te descurci sa schimbi parola, ii poti schimba adresa de email asociata utilizatorului din baza de date, apoi dai resetare cand incerci sa te loghezi la wp-admin.
-
Am rezolvat problema folosind metoda expusa de Dan. Multumesc tuturor pt ajutor!
-
Nu uita sa stergi fisierul ala :)
-
Chiar daca o sa ziceti ca sunt 'blond', tot trebuie sa va zic patania mea.
Am remarcat astazi ca nu ma mai pot conecta la unul din situri. Ca oi fi eu tamp si mi-am modificat parola fara sa-mi aduc aminte, ca o fi reusit cineva sa sparga parola si sa modifice ceva kkt-uri pe acolo ca sa nu ma mai pot loga... oare ce sa fie?
Prima data am incercat resetare parola... cucu
A doua oara, varianta lui Dan... cucu
A treia oara, varianta lui Andretti.... la fel, cucu
Pana la urma imi aduc aminte ca in harnicia mea minunata, am banat cateva ip-uri de RO cu WpBruiser, printre care si al meu.... m-am banat singur :)))) Yep.
In fine, morala povestii: Nu va banati singuri, ca va ies peri albi cautand solutii.
Si acum sa inceapa mistourile :)
-
Fa hotspot de pe mobil si deblocheaza-ti ip-ul.
-
Așa am făcut, acum doar povesteam pățania ;))