Salut, ti-am lasat si eu un mail!
Versiune printabilă
Salut, ti-am lasat si eu un mail!
Se pare ca nu mai este valabil, nu mai doreste sa il vanda. Eu chiar as fi vrut sa il cumpar cu 3500 cat mi-ai spus dar nu pot sa il iau fara o dovada a incasarilor, nu pot merge "pe incredere" cum imi ceri. Spor la vanzari!
Nu am simtit nimic in discutia noastra care sa ma faca sa cred ca nu esti de incredere. Ai spus un pret nici macar nu am negociat, am zis ok. Doar ca trebuie sa fac un calcul simplu cost produs/cat produce lunar=cate luni dureaza pana amortizez investitia. Din ce ai spus tu ar fi fost 10 luni, eram de acord insa imi trebuie si o dovada ceva ca sunt reale veniturile spuse de tine. Nu iti pot da 780E pe incredere. Daca imi poti demonstra cumva si faci cont separat pe 2P si PS macar pe 1-2 luni cu cifrele spuse de tine iti achit in 24h.
Imi pare rau, renunt, nu pot merge pe incredere. Bafta
Acelasi feedback vine si de la mine.
Am fost de acord cu pretul fara negociere, cu conditia sa vad mai clar niste statistici.
Parerea mea e ca nu era tocmai pregatit sa il vanda pentru ca tine la proiect foarte mult si de aceea percepe cererea noastra justificari ca o lipsa de incredere in el ca persoana.
Succes cu proiectul, Adi!