Vand www.allyourspace.com cu tot cu scriptul pe care este bazat. Nu m-am ocupat absolut deloc de el, il am de 6 luni. Il vand cu domeniu + hosting pana in 2008/02/03.) informatii la mmariusel (at) gmx.net ) sau aici per PM.
Versiune printabilă
Vand www.allyourspace.com cu tot cu scriptul pe care este bazat. Nu m-am ocupat absolut deloc de el, il am de 6 luni. Il vand cu domeniu + hosting pana in 2008/02/03.) informatii la mmariusel (at) gmx.net ) sau aici per PM.
Pret? Vizitatori ? Script made by you sa gasit pe net ?
Script cumparat, statistica e atasata. Nu am facut absolut nimic la el ca si promovare. Pretul e negociabil astept oferte de la 50 € in sus.
explica te rog mai exact ce face 50 eur.
scriptul $1 (la pachet cu alti 11 GB de soft, graphics, templates, articles)
domeniul $8
munca ta $0 (aici cred ca e chiar valoare negativa deoarece e stricat site`ul)
hostingul $30
transforma cei 50 eur in $.. vin vre 65-70$ pt ce?
- numele de domeniu e destul de bun si nu calca TOS de la myspace
- potential mare cu putin lucru ( poate myspace nu e mare in ro dar in usa se inscriu aprox 200.000 vizitatori zilnic )
Asta e pretul. Daca nu il primesc o sa investesc eu in el.
Sunt date oficiale. In decembrie anul trecut rata de inscriere era de 200000 de useri noi pe zi. Enorm spun eu, dar de asteptat.
Enorm si de necrezut mai degraba.
In fiecare an sa se inscrie de 10-12 ori mai multi utilizatori decat are o tara ca Romania (7 milioane - conform unor statistici de la trafic.ro)
adica myspace.com ar creste in fiecare luna cu cel putin 6 milioane de vizitatori, youtube cu 12-15 milioane, iar yahoo ar avea in fiecare luna cel putin 15 milioane de utilizatori noi adica 180 milioane de utilizatori noi pe an.
Ar fi trebuit sa termine de mult populatia globului (toata - nu doar pe cei care au acces la internet).
Parerea mea este ca aceste cifre sunt cu mult marite si mai mult de jumatate din conturile acelea (cele 200.000 / zi) nu sunt folosite niciodata.
PS - da si tu un link, te rog, sa vedem si acele date
Citisem pe un blog despre myspace. La momentul respectiv cu siguranta numarul era atat. Acum intradevar nu stiu daca rata a ramas la fel insa la cat sunt americanii fixati pe anumite chestii nu e de mirare.
numele domaniului mi se pare mai interesant ca siteul in sine.