Nu l-am scos eu. L-a scos individul caruia i-am vandut siteurile,desi i-am zis sa nu-l scoata in mod expres. O rezolvam noi in privat, nu trebuia sa te ataci asa pt 8e.. Trust me!
Versiune printabilă
Nu l-am scos eu. L-a scos individul caruia i-am vandut siteurile,desi i-am zis sa nu-l scoata in mod expres. O rezolvam noi in privat, nu trebuia sa te ataci asa pt 8e.. Trust me!
Nu stiu de cand a fost scos linkul, raul a fost facut, egal cu 0 daca va pune linkul inapoi, nu ma intereseaza daca e vorba de 1leu sau 1000euro, imi vreau banii inapoi si apoi sa nu mai aud de persoana ta!
EDIT:
Pe mine nu m-ai anuntat cand ai vandut site-ul! In pm. ai precizat clar:Citat:
Daca e sa-l vand, iti returnez banii.
Era frumos chiar inainte sa-l vinzi, sa intri pe el si sa-i spui, uita urmeaza sa vand site-ul da-mi detaliile sa-ti returnez banii, nu acum, acum e prea tarziu.
I-am zis $#% astuia caruia i-am vandut site-ul sa nu-l scoata, sa nu se atinga de el sub nicio forma, si asa a ramas intelegerea. Insa..
Si daca mi-ai zis in PM de treaba asta, de ce naiba ai simtit sa mai deschizi topicul din nou? Ti-am zis c-o rezolvam doar, da-o-n ... de treaba, parca ar fi acu nu stiu ce suma. Imi cer scuze si asta e. Trimite-mi adresa sa-ti restitui banii.
Nu trebuie sa te enervezi, este vorba de niste principii, nu de sume aici... Tu cand vinzi un site, te obligi fata de reputatia ta, sa cunosti persoana cui ii vinzi site-ul. Sa te asiguri ca se tine de cuvant. Cine e? E membru aici? Fa-i public userul!