Vand site reviews cu venituri din afiliere
Vand website de reviews, domeniu .ro inregistrat la 23.10.2012, optimizat corect din punct de vedere, domain rank: 41, url rank: 16, ruleaza pe wordpress, cu tema premium care a costat 70 usd + modificari de aproximativ 300 usd.
Articole postate: 210, dintre care marea majoritatea apar pe cautari dupa numele produsului in pag 1 sau 2 din serps. Tot continutul este unic.
Siteul functioneaza pe afiliere, in special am folosit eMag, unde s-au aprobat comisioane in valoare de 1060 ron de pe 5 noiembrie pana acum, plus inca 92 ron comisioane in aprobare. In noiembrie insa, aveam pe site doar cateva linkuri ale mele si abia din decembrie le-am actualizat pe toate (am cumparat siteul de la cineva), astfel consider ca ar fi inregistrat aprox 1500 ron comisioane aprobate in total pe aceasta perioada.
Ofer detalii pe privat doar persoanelor interesate si cu rating pozitiv. Ca idee investitia totala a fost de ~4500 ron in continut, platforma, promovare si optimizare. Pretul il discutam in privat. Il vand deoarece nu am timp sa ma ocup de acest proiect si e pacat de el, are potential mare.