Cumpar website care sa fie acceptat in adsense.
Nu ma intereseaza cat produce, trafic, nume etc.
Ma intereseaza sa fiu sigur ca va fi acceptat in adsense.
Oferte PM.
Metoda de plata se stabileste in fct de valoarea ofertei.
Versiune printabilă
Cumpar website care sa fie acceptat in adsense.
Nu ma intereseaza cat produce, trafic, nume etc.
Ma intereseaza sa fiu sigur ca va fi acceptat in adsense.
Oferte PM.
Metoda de plata se stabileste in fct de valoarea ofertei.
Am eu cateva, insa intrebarea este cum poti fi sigur ca va fi acceptat? Din cate am vazut in ultimul timp acceptarea unui cont adsense nu mai este la fel de usoara ca inainte.
Am cont adsense nou. Am aplicat cu un site si am fost acceptat. Tu vrei probabil acel site, ca altfel nu vad cum sa fii sigur ca vei fi acceptat.
Totusi, oare cei de la Google nu au o baza de date, acest lucru nu se observa? Eu ti-l vand, dar daca cei de la Google refuza, pentru ca deh, li se pare ceva dubios, un site pentru 2 conturi adsense. In continuare, ce inseamna asta pentru contul meu adsense....
Nu poti aplica pentru Adsense de doua ori cu acelasi site, asta e sigur. Probabil omul vrea un site curat, fara links vandute, bla bla, totusi cred ca mai corect era sa ceara concret, vechime, indexare la x zile, PA, PD....
Iti pot oferi eu un site pe care in prezent ruleaza reclame adsense de pe contul meu. Vechime > 3 ani, ~100 de articole publicate, + bonus ~10-15 articole care pot fi publicate in perioada urmatoare. Nisa: health. Daca te intereseaza, PM .
Disclaimer: desi siteul este unul curat, fara linkuri vandute sau alte dracovenii, nu iti pot garanta ca ti se va aproba contul, asta depinde strict de echipa celor de la Google.
Asta era ideea, vreau un site curat, cu care sa fiu sigur ca voi fi acceptat in adsense.Citat:
Am eu cateva, insa intrebarea este cum poti fi sigur ca va fi acceptat? Din cate am vazut in ultimul timp acceptarea unui cont adsense nu mai este la fel de usoara ca inainte.
Siteuri care inainte erau acceptate usor acum sunt respinse.
Faptul ca un site are adsense pe el, nu e relevant pentru mine din 2 motive:
- la aprobarea contului poti folosi un site. iar apoi poti pune adsense oriunde vrei.
- site-ul daca a fost acceptat in trecut, nu am nici o garantie ca in prezent va mai fi.
Referitor la metoda de plata, voi plati % din suma la cumpararea site-ului, iar diferenta dupa acceptarea in adsense. % difera de la caz la caz.
O idee ar fi ca dupa ce te intelegi asupra pretului site-ului pe care urmeaza sa-l cumperi sa furnizezi datele tale personale detinatorului de site. Persoana respectiva va aplica pentru adsense folosindu-se de numele tau. Daca este acceptat, ii platesti site-ul si el iti face push sa-ti transfere domeniul catre tine si iti da user&pass cu care sa-ti accesezi contul de adsense.
Nu vreau sa fiu rau, dar daca apelezi la aceasta masura "extrema" pentru a-ti putea deschide un cont adsense, cam cat timp crezi ca va dura pana ce iti va fi inchis? Daca siteurile tale nu au fost acceptate, inseamna ca e ceva in neregula. In momentul in care vei pune adsense pe ele, posibil sa iti fie banat contul. Deci nu faci mare treaba.
Masura asta e buna daca vrei sa arzi niste etape. Poate nu are rabdare sa astepte cateva luni sa i se mai invecheasca site-ul lui si-atunci prefera sa-si cumpere accesul mai repede.
Din punctul meu de vedere, probabil nimeni nu va accepta oferta lui : % inainte si restul dupa aprobare.
Eu unul nu mi-as asocia un website cu un alt cont adsense. Ok, vrea sa il cumpere, l-am vandut si l-am sters din contul meu. Ce face el ulterior, e treaba lui.
Nu te obliga nimeni sa iti vinzi site-ul. Nu vad sensul discutiilor inutile, cred ca am fost destul de clar ce vreau.Citat:
Din punctul meu de vedere, probabil nimeni nu va accepta oferta lui : % inainte si restul dupa aprobare.
@dascalescu
Bine punctat!Citat:
Masura asta e buna daca vrei sa arzi niste etape.
Sa intelegem ca nu se pune codul pe index?Citat:
- plasaţi codul de anunţ într-o pagină funcţională de pe site. Aceasta nu trebuie să fie pagina principală, însă paginile de probă care nu conţin altceva decât codul AdSense nu vor fi aprobate;