Vand website engleza pe .COM - nisa nutritie copii
Salut.
Nu mai am timp sa ma ocup de acest proiect inceput anul trecut asa ca o sa renunt la el pentru ca sta degeaba de ceva vreme .
Site : onesnackforkids[.]com - lansat decembrie 2013
Platforma : Wordpress + framework platit Genesis + tema child Genesis
Nisa : gustari sanatoase pentru copii, alimentatie copii ,sfaturi,retete , alimente sanatoase copii .
Limba : engleza
Articole : 16 articole + 1 pagina principala in engleza publicate , continut unic la majoritatea ( scrise de writer la comanda ) .
Linkuri:
7 root , commneturi , linkuri de pe Google + , Quora , Wikipedia , plus 1 advertorial si un link platite de pe alte site-uri de nisa internationale ( thebudgetdiet.com si childlinkfundation.org )
Monetizare : aici va ganditi voi ( afiliere, advertoriale ,etc ) , eu am Adsense dar nu a produs din lipsa de trafic .
Trafic : nu am reusit sa ma ocup de site asa ca traficul este aproape inexistent ( cativa useri pe zi ).
Social : am pagina de Facebook ( 270 like-uri obtinute din reclama platita Facebook ) si G+ . Pot ceda si paginile fara probleme.
Indicatori :
Profil linkuri curat , fara Outbound Links
Conform Opensiteexplorer : PA 24 si DA 11 , rank in aHREFS : 34 .
Domeniul expira in decembrie 2014 .
Ce intra in pret :
- site-ul asa cum este el acum si articolele de pe site
- transfer domeniul de la Godaddy pe numele cumparatorului si stabilim de comun acord cum transferam site-ul ( are plugin instalat de backup si restore Updraft dar se poate muta usor si cu Migrator ) .
Pret : sunt deschis la oferte , nu m-am gandit la ceva fix si astept propunerile si ofertele voastre . Daca nu ma ocup de site va sta si va "putrezi" dar este pacat de el . Nisa intradevar este foarte grea , dar site-ule axat in special pe "healthy snacks for kids "deci cu putin profesionalism poate produce . In caz contrar se poate folosi pentru vanzarea de advertoriale , linkuri ,etc .