Si dupa 2 ani de la data originala a postului te ai trezit sa intrebi?
Versiune printabilă
Acu vazui ca subiectul e din decembrie 2006 !
Ramane de vazut cam care era blogul ala care la trei luni de la lansare avea parametrii specificati !
Blogul ala a folosit EXTREM SEO , altfel nu se explica performantele , bineinteles in cazul in care sunt reale ! :whistle:
Ca tot veni vorba de bloguri care cresc intr o zi cati alti in 7 ani, ce ziceti de blogul asta?
http://stuffwhitepeoplelike.wordpress.com/
Lansat in ianuarie 2008, peste 25 000 000 de vizite de atunci, aproape 1000 de comentarii la fiecare post, monetizat cu adsense - premium publisher pe host free, regulile nu sunt aceleasi pentru toti, nu?- iar autorul a primit si un contract de 350 000$ sa publice o carte bazata pe subiectul blogului.
Ei, uite ca se poate...
pfuai sa-mi trag palme, abia ca mi s-a incarcat pagina de la atatea commenturi. foarte tare site-ul, o sa-l studiez in detaliu maine la cafea. oricum, se vede clar ca omu stie sa scrie. interesant totusi cum a ajuns asa de cunoscut... totusi are pr0... nu m-ar mira ca la urmatorul update sa sara direct la 6 :)
probabil a fost si este listat in digg on a daily basis...
eu nu am auzit nicaieri de aceasta regula
Politicile Programului Google AdSense
nu cred ca tine de google daca ai sau nu voie sa le monetizezi, cred ca tine mai mult de wordpress daca te lasa sa pui google ads pe un blog hostat de ei.
Exact asta am spus, din cate stiu, tos-ul wordpress iti interzice sa folosesti programe de tip ads.Citat:
nu cred ca tine de google daca ai sau nu voie sa le monetizezi, cred ca tine mai mult de wordpress daca te lasa sa pui google ads pe un blog hostat de ei.
hmm interesant