-
Vand script jocuri
Vând script de jocuri pe care-l aveam prin pc de ceva vreme.
Scriptul este simplu, ușor de folosit și de instalat. Are control panel pentru adăugarea jocurilor.
Admin Panel:
- Categorii jocuri
- adauga joc
- lista jocuri
- setari
- generare sitemap
Prețul este de 19.99$ (taxele la paypal voi le achitați )
Pentru DEMO și parola de la admin panel vă rog să-mi trimiteți PM !
PS: Scriptul poate fi modificat în funcție de cerințele voastre contra-cost !
-
Vinzi ce este gratis oferit de mine? Esti jalnic!!!!
Nu va lasati pacaliti de acest individ! Scriptul este gratis si il puteti gasi aici
-
Esti sigur ca e scriptul tau? De ce ai atat tupeu incat sa intervii in topicul meu incat sa exclami ca e de fapt scriptul tau..cand unde si cum e al tau? Cum dracului sa fie al tau cand e facut de mine? Voi unii sunteti chiar.....astept dovezile care sa confirme ca este scriptul tau astfel ai full ban permanent pe arenaweb....foloseste functia PM pentru asta. Astept dovezile prin care tu afirmi cu atata incredere ca este scriptul tau gratuit :))
Sa stii de unde ai reputatia negativa...ca tot mi-ai dat primul.dar macar am bunul simt sa ma semnez, nu ca altii
-
Te rog sa postezi un fisier din site si am sa iti demonstrez ca este scriptul meu. Rog un moderator sa intervina si sa baneze acest utilizator! Scriptul este facut de mine si ruleaza pe site-uri de jocuri de mult timp.
jocuricubarbi .org
zoly .ro
biby. ro
juegosde-tractores .com
jocurib .com
Ca sa va dati seama si voi, /admin la toate site-uri si este acelasi sistem de conectare in admin panel! (fara jocurib pentru ca am schimbat radacina)
Dovada ca nu a modificat nici pagina de reclama (ads/300-250.php)
http://s9.postimg.org/ouop7rg1b/printscreen.jpg
Rog pe cineva care are rangul necesar sa baneze acest utilizator!