Vand site afiliere 2parale, nisa financiar
Salut,
Doresc sa mai scot la vanzare un site afiliat 2parale, nisa financiar.
Este vorba despre domeniul: imprumut-provident.eu, inregistrat la despregazduire in data de 30/10/2012 (tranferul domeniului costa 7 euro).
Ca si platforma folosita, are instalat wordpress, un numar de 91 posturi, 1388 tag-uri si 3 pagini create.
Ca si comisioane generate:
Suma totala: 730 RON
Comisioane generate in luna martie: 170 ron
Comisioane generate in luna aprilie (pana in data de 24.04.2013): 380 ron
De exemplu, in zilele trecute, a facut comisionane in valoare de 60 ron / zi, 50 ron / zi, etc... (acestea fiind datorate indexarii noului desgin + continutului care este deasemenea nou adaugat).
Veniturile din luna aprilie, au crescut datorita faptului ca am schimbat design-ul site-ului, care este 100% unic, realizat de mine, s-a pozitiont destul de bine si in serp, momentant fiind pozitionat astfel:
1. imprumut provident: locul 6
2. imprumuturi provident: locul 8
3. credit provident: locul 12
... si mai este pozitionat foarte bine, pe cuvintele cheie imprumut provident + localitate / judet (ex: imprumut provident deva, imprumut provident bistrita, imprumut provident satu mare, etc...)
Deasemenea, pe langa site-ul propriu zis, se mai da si pagina facebook, cu 1000 like-uri.
Legat de pret, nu m-am gandit la o suma oarecare, insa accept oferte de la cei interesati prin pm sau office@wallweb.ro
Multumesc