Esti sigur ca ai calculat bine? Nu cunosc inca business-ul care sa aiba 100% profit din cifra de afaceri :))
Versiune printabilă
Cata: well, nu e problema, sunt multi cei care au calculat in stilul asta afacerea si au crapat mai repejor decat crezi :) O sa vezi cum e sa stai cu x marfa in stoc pentru ca nu e pe placul clientilor, cat costa transportul si taxele de la furnizor in depozitul tau, cate colete ti se intorc inapoi neridicate de clienti ( da, vei plati tu expeditie si retur degeaba ), cate perechi de pantofi iti returneaza clientele ca nu le este buna marimea, cum dai profitul tau lunar pe 2-3 controale, spaga ca sa iei amenda aia minima si nu maxima, cum iti taxeaza banca fiecare leut care iti intra si iese din cont pe langa x taxe lunare, cand iti face contabila op urile pentru impozit, tva, taxele angajatilor si ti as mai povesti multe-multe :)
Cum nu? S-a introdus impozitare speciala pentru astfel de afaceri.
@lovelife
In Romania nu gasesti sa cumperi cu 20lei perechea de pantofi, indiferent de cantitate. La acel pret trebuie sa iei legatura cu un furnizor al producatorului ori chiar cu producatorul si chiar si in conditiile astea, 20lei iei la o comanda minima de 1000 de perechi. La 1000 de perechi nu renteaza transportul, asa ca trebuie sa iei un container sau un minim de 10.000 de perechi. Din alea 10.000 de perechi vei vinde cat, 50 - 60% in cel mai fericit caz.
5000€ doar marfa, cu transport si taxe mai investesti inca pe atat.
Oricum, marfa care iti ramane ti-o cumpar eu la jumatate din pretul care l-ai dat pe ea.
Din punctul meu de vedere o afacere la acest nivel renteaza doar daca ai deja un magazin offline care merge binisor.
Eu credeam ca se intelege, 30 de lei este profitul in calculul meu!
Nu este usor, asta e clar. Dar daca o luam asa, in Romania este greu sa faci orice afacere.
Daca ai gust, n-ai cum sa nu alegi marfa care trebuie... Si daca n-ai gust, ma platesti pe mine si o iei pe aia care trebuie :)
Oricum, eu am intuitie, voi sunteti cu calculele!
Cata: Oamenii astia nu sunt cu calcule, ci cu experienta.
LE: Succesul depinde de multi factori.
deja o dati in balarii tinand cont in ce sectiune ne aflam...
Site-ul a fost vandut unui om de afaceri de pe seopedia. Mult succes1
Topicul se poate inchide.
Este destul de amuzant cum calculati profitul x numar de zile.
Asemenea afaceri dispar dupa primul an.
Asteptam cumparatorul cu feedback.
Este destul de amuzant cat de usor cred unii ca se face profit dintr-o afacere, si cum calculeaza drept profit curat tot ceea ce inseamna adaos comercial.