Am decis sa vand cateva site-uri pentru ca timpul este o problema. Deci sa vedem..
1. moldoveanul,net - Are 181 articole originale. O medie de 60 vizitatori pe zi cand nu sunt articole noi, o medie de peste 120 pe zi cand sunt articole noi.
Pret 200eur, usor negociabil.
2. turistul,net - Peste 70 de unitati de cazare inscrise de catre proprietari. stiu ca a mai fost la vanzare aici si nu am mai dorit sa-l vand pentru ca am primit oferte prea mici. Site-ul a fost optimizat pe categorii, drept pentru care majoritatea categoriilor au pagerank over 2.
Pret 200eur, usor negociabil.
3. farmonline,info - medie de 50-60 vizitatori pe zi, 118 articole publicate.
Pret 70eur, usor negociabil.
4. ghidrutier,com - medie de 40-50 vizitatori pe zi, in jur de 40 de articole.
Pret: 30 eur, usor negociabil.
5. gecipielebarbati,info - pe prima pagina in cautarea geci piele barbati / geci piele. Mi-a adus in jur de 7 conversii cu o suma totala de 200 lei.
Pret: 50eur, usor negociabil.
6. homedecomag,ro - peste 400 vizitatori pe zi, aduce castiguri in adsense, nu exagerate, de circa 1-2 euro pe zi. A mai facut bani si cu afilierile cand am promovat diverse produse.
Inca nu am un pret stabilit pentru el asa ca astept oferte. Daca o sa primesc oferte concrete o sa il vand, daca nu, e probabil sa-l pastrez.
Alte detalii pe PM. Sper ca am oferit toate informatiile necesare despre fiecare in parte, iar daca nu, sunteti invitati sa ma contactati pentru alte detalii.